زير نظر اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران :
موفقیت نشريه علوم آزمايشگاهى پزشكى و بالينى در کسب عنوان برتر و تبدیل به نشريه جامع علمی علوم پزشکی

امير اكبرى، مدير مسئول نشريه جست و جوى سلامت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامى تهران از کسب موفقیت و انتشار نشريه علمى علوم پزشكى جست و جوى سلامت خبر داد.
وى گفت :پس از كسب مقام سوم كشورى نشریه علوم آزمايشگاهى پزشكى و بالينى در جشنواره نشريات دانشجويى دانشگاه آزاد اسلامى، با موافقت اکثریت آراء اعضای كميته ناظر بر نشريات دانشجويى زیر نظر معاونت فرهنگى دانشجويى دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین برخورداری از دانش علمی و تخصصی اساتيد برجسته این واحد دانشگاهی نشريه مذكور به نشريه علمى علوم پزشكى با عنوان "جست و جوى سلامت" تغيير نام يافت
اكبري با تقدیر از تعامل مطلوب و همکاری استادان متخصص واحد پزشکی تهران ادامه داد : با هدف گسترش و تعالی سطح کیفی این نشریه از تمام دانشجويان و اساتید رشته هاى مختلف حوزه علوم پزشكى دعوت می گردد در تولید محتوی با محوریت موضوعات حیطه سلامت با دست اندرکاران این نشریه همکاری و مشاركت داشته باشند.
مدير مسئول نشريه جست و جوى سلامت نظارت كامل اعضاى هيئت علمى بر محتواى نشريه را، از مزاياى آن برشمرد.
جهت مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی و سامانه نمایه سازی نشریات دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی به ادرس الکترونیکی زیر مراجعه فرمائید .
www.iaumag.ir/publication

زير نظر اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران :