دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي با حضور در جلسه هيات رئيسه و در جمع معاونان و مشاوران خود ارتقاء مرتبه علمي دو نفر عضو هيات علمي سركار خانم دكتر شبنم موثقی (ph.D) آناتومي و دكتر اباسط میرزائی (ph.D) مدیریت خدمات بهداشتی درمانی را با اهداء لوح تقدير و هدايايي معنوي ، تبريك گفت .
      ارتقای مرتبه علمی 2 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

استاد جراحی مغز و اعصاب و چهره شاخص و ماندگار عرصه علوم پزشكي با بیان اینکه کار معلم، تولید اندیشه و فکر است، افزود: خاستگاه کشف مجهولات و پی بردن به پیچیدگی های راز خلقت ، محیط علمی دانشگاه است و استادان دانشگاه از این حیث رسالت سنگینی در کشف حقیقت زندگي و آموزش آن به دانشجویان دارند.
دکتر طباطبائی با اشاره به اینکه معلمي شغل انبیاء الهی است وتعلیم و تعلم آموزه اصلی مکتب مقدس اسلام است اظهار کرد : حلاوت آموزش درحرفه مقدس پزشكي كه با حيات و جان آدميان سرو كار دارد دو چندان مي شود و شما اساتيد توانمند دانشگاه آزاد اسلامي بايد بر خود بباليد كه در مسير آموزش دانشجويان اين دانشگاه عليرغم شرايط و امكانات محدود ، خالصانه و در راه وصال حق ، در عرصه آموزش و پژوهش گام برداشته ايد واينرا بدانيد دانشگاه معبد مقدسي است كه آموزش در اين مكان مقدس جزء بزرگترين عبادات است .
وي در بخش دیگری از سخنان خود در باره اهميت تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي گفت : اين موضوع كه رهبر معظم انقلاب جزو بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی بوده ، افتخار بزرگی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه محسوب مي شود .
وي با تقدیر از خدمات آموزشی و تلاش علمی تمام اساتيد سختكوش دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران در خواست نمود همچنان در عرصه آموزش مباحث نظري ، باليني و درمان پيشرو و كوشا باشند .
دكتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نيز با مروری بر عملکرد آموزشی و ظرفیت علمی اساتيد عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي كه با تلاشي مضاعف و با امكانات محدود تر از دانشگاه هاي دولتي و با عزم و اراده اي قابل تحسين كمر همت به خدمت و آموزش دانشجويان رشته هاي مختلف گروه علوم پزشكي بعنوان نماد و سمبل جوانان شايسته اين مرز و بوم، بسته اند گفت :
امروزه حاصل جهاد و كوشش علمي اساتيد حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي موجب شده است 40 درصد از بار آموزش عالی کشور بر دوش این دانشگاه مردم نهاد قرار گيرد و اينك همزمان با دهه چهارم تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي انتظار مي رود با تداوم تلاش علمي اساتيد ، شاهد جهش و شتابي فزاينده در ارتقاء سطح كيفي و تحول بنيادين درامر آموزش دانشجويان گروه علوم پزشكي باشيم .
وي سپس اسامی دو نفراز اساتيد عضو هيات علمي اين دانشگاه را که در طول سال جاري موفق به ارتقاء مرتبه علمي در رشته هاي تخصصي خود شده اند بشرح موارد زير اعلام نمود :
دكترشبنم موثقی (ph.D) آناتومي که از مرتبه استادياري به دانشياري و آقای دكتر اباسط میرزائی (ph.D) مدیریت خدمات بهداشتی درمانی که به مرتبه استادياري ارتقاء یافتند .
گفتني است : اين جلسه روز شنبه 23 بهمن ماه سال جاري با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، دکتر حسین ملک افضلی مشاور عالی رئیس واحد در مسائل تحقیقاتی و بهداشتی ، دكتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشي ، دكتر حسن افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ، دكتر ميرمسعود فاطمي معاون فرهنگي و اجتماعي ، دكتر سلطانعلي فلاح معاون درمان ،مهندس عسگری معاون مالي – اداري در دفتر رياست دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تشكيل شد .

ارتقای مرتبه علمی 2 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نسخه قابل چاپ