دکتر محمدرضا خانی رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، طی گزارشی از تالیف وانتشار مجموعه اي 7 جلدي كتاب «راهنماي جامع بهره برداري آب و فاضلاب » توسط دکتر حمیدرضا تشیعی عضو هیات موسس و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پالایش آب خبر داد .
      ازسوی رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب اعلام شد :
تالیف وانتشار مجموعه 7 جلدي كتاب «راهنماي جامع بهره برداري آب و فاضلاب » توسط عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب در باره اهمیت انتشار این کتاب گفت :
با توجه به اینکه یکی از مهمترین نیازهای کشور در امر آب و فاضلاب مبحث مربوط به بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آب و فاضلاب است ،تالیف این کتاب که با همکاری علمی وبابهره گیری از دانش تخصصی جمعي از متخصصين خبره و پس از سالها پژوهش صورت گرفته است،می تواندبه عنوان یک مرجع معتبر و همچون کلید و راهگشای مفید و موثری در اختیار متخصصین؛ کارکنان و دانشجویان مرتبط با این حوزه قرار گیرد .
دكتر حميدرضا تشيعي عضو هيئت علمي گروه مهندسي بهداشت محيط واحد علوم پزشكي تهران داراي دكتري تخصصي مهندسي بهداشت محيط از دانشگاه علوم پزشكي اصفهان است . از ایشان که در تمام طول دوره تحصیلی ودر مقاطع مختلف جزء فارغ التحصيلان ممتاز بوده است تا کنون 27 مقاله در مجلات علمي با درجه ISI و علمي پژوهشي به چاپ رسیده است . وی بیش از 82 مقاله در همايش هاي معتبرداخلی وبين المللي ارائه نموده است .
دکتر تشیعی در رابطه با اهمیت و چرایی تالیف این مجموعه جامع می گوید: يكي از موضوع‌هايي كه در طی دوسال اخير مورد توجه ویژه محافل علمی قرار گرفته است موضوع competency يا شايستگي‌هاي فردي است و بر اين اساس، مفهوم استفاده از دانش، مهارت‌ها و خصيصه‌هاي فردي براي دستيابي به نتايج مورد نظرو تحت عنوان «ظرفيت حل مسئله »در نظر گرفته مي‌شود که به عنوان يك اصل نه فقط در صنعت آب و فاضلاب، بلكه امروزه در تمامي صنايع در جهان مطرح است .
وی افزود : این مفهوم که تلفيقي است از بحث‌هاي دانشی، مهارت و نقش اجتماعي افراد در نهايت به عملكرد بهتر كارشناسان سازمان مي‌انجامد كه تدوين و استفاده از اين مجموعه نيز در اين راستا و با تلفيق مباحث علمي و تجربي و با هدف تقويت سطح دانشي و مهارتي بهره گيرندگان از اين مجموعه صورت گرفته است.
گفتنی است : عضو موسس، معاون پژوهشي مركز تحقيقات پالايش آب دانشگاه آزاد اسلامي، از سال 2009 عضو شوراي استراتژيك انجمن بين المللي آب (IWA) و نماينده كشورهاي در حال توسعه در اين انجمن و همچنين از سال 1384 عضو كميته انسان و كره مسكون (MAB) كميسيون ملي يونسكو در ايران و همچنين از سال 1389 عضو حقيقي كميسيون آب، منابع طبيعي و كشاورزي شوراي عالي تحقيقات و فنآوري كشور ( عتف) است
دکتر تشیعی در كارنامه كاري خود علاوه برسوابق مديريتي و اجرايي، در سال 1389 بعنوان مدير پژوهشي برتر در يازدهمين جشنواره تجليل از پژوهشگران برتر كشور توسط وزير علوم تحقيقات و فن آوري مورد تقدير قرار گرفته است .
وی همچنين در سال 1389 در مراسم سالانه روز ملي مهندسي بعنوان مهندس نمونه ملي مورد تکریم و تجلیل قرار گرفته است .
مرکز تحقیقات پالایش آب دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه فرا رسیدن هفته مهندس با تقدیراز اهداء دوسری کامل این مجموعه کتاب 7 جلدی مطالعه آن را به عموم اساتید و دانشجویان علاقمند توصیه می کند .

ازسوی رئیس مرکز تحقیقات پالایش آب اعلام شد :