دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای علوم پزشکی تهران در جهت منویات و فرمایشات رهبری و آشنایی با دستاورد های نانو به ویژه در حوزه علوم پزشکی در حال تدارک برنامه بازدید نیم روزه از ستاد توسعه فناوری نانو ویژه اساتید می باشد.
      بازدید از ستاد توسعه فناوری نانو ویژه اساتید

مقام معظم رهبری، ماه رمضان سال گذشته در دیدار با استادان دانشگاه بر لزوم افزایش آگاهی مسئولین از توانمندی‌های علمی کشور تاکید جدی داشتند و فرمودند: "باید یک تور علمى بگذاریم براى مسئولین در بخش‌هاى مختلف. حالا بعضى از بخش‌ها را دوستان بیان کردند؛ یکى از آقایان نانوفنّاورى را فرمودند ... کسانى که اطّلاع ندارند، خوب نیست تردید بکنند؛ خب بروند مطالعه کنند، تماس بگیرند و همین‌طور که عرض کردیم یک گردش علمى بگذارند و به یک جاهایى برسند.".
بخشی از بیانات در دیدار اساتید دانشگاه‌ها
در چهارمین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۳۵
در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله
دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای علوم پزشکی تهران در جهت منویات و فرمایشات رهبری و آشنایی با دستاورد های نانو به ویژه در حوزه علوم پزشکی در حال تدارک برنامه بازدید نیم روزه از ستاد توسعه فناوری نانو ویژه اساتید محترم می باشد.
زمان برگزاری :یکی از روزهای بین تاریخ های 14 اسفند تا 18 اسفندماه با توجه به تاریخ اعلامی از سوی ستاد فناوری های نانو
صبح تا ظهر ( زمان دقیق متعاقبا پس از ثبت نام اساتید و تعیین از سوی ستاد نانو به اطلاع اساتید خواهد رسید)
اساتید محترمی که تمایل به شرکت در این بازدید را دارند نام و نام خانوادگی خود را تا تاریخ 95/12/9 به سامانه پیامکی نهاد رهبری به شماره 3000634400 ارسال نمایید.

بازدید از ستاد توسعه فناوری نانو ویژه اساتید نسخه قابل چاپ