سالن اجتماعات سیصد نفره دانشگاه آزاد اسلامی باحضورمهندس محسن هاشمی رفسنجانی ، معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی دکترسید محمود طباطبايی رئیس واحد پزشکی تهران، اعضاء هیات رئیسه، معاونان،روسای دانشکده ها و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان افتتاح شد .
مراسم افتتاحیه و بهره وری از سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی روز شنبه 7 اسفند ماه صورت پذیرفت .
      در مراسم افتتاحیه سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران مطرح شد :
دکتر طباطبايی: افتتاح و بهره برداری از این سالن بیانگر تداوم راه هاشمی رفسنجانی در مسیر رفاه اجتماعی مردم و توجه خاص به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است .

دکترطباطبايی رئیس دانشگاه در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت فرارسيدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به محضر حضرت ولی عصر ومقام معظم رهبری، با گرامیداشت یاد و خاطره آیت اله هاشمی رفسنجانی یار وفادار امام راحل (ره) و رفیق دیرین و همسنگر رهبر معظم انقلاب، بزرگمرد تاریخ معاصرو بنیانگذار شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی جای خالی این شخصیت بزرگ را در جمع حاضرو درمسیر توسعه و بالندگی یکی ازحیاتی ترین واحد های دانشگاهی در عرصه رشته های علوم پزشکی و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه بسیار خالی توصیف کرد .
دکتر طباطبايی در ادامه سخنان خود با تبیین جایگاه والای آیت الله رفسنجانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی، از وی به عنوان برجسته‌ترین شخص نظام در کنار رهبری ودر اعتلای اتحاد و همدلی یاد کرد و اظهار داشت: درست 25 سال پیش این مجموعه دانشگاهی به دست توانای ایشان افتتاح شد و از آن روز تا به حال بیش از هزاران دانشجو در رشته های مختلف علوم پزشکی از این دانشگاه فارغ التحصیل و در چرخه نظام بهداشت و سلامت وارد شده اند و ایکاش امروز نیز با حضور در این مراسم شاهد دسترنج و حمایت های بیدریغ و آینده نگری خود در زمینه گسترش و توسعه مرزهای علم و دانش بودند و بسیار خرسندیم که امروز پسر ارشد ایشان مهندس محسن هاشمی را در جمع خود داریم چرا که حضور ایشان و افتتاح و بهره برداری از این سالن بیانگر تداوم راه هاشمی رفسنجانی است .
دکتر طباطبايی سپس با تقدیراز عملکرد موثر و سازنده حوزه معاونت عمرانی دانشگاه آزاد تحت سرپرستی مهندس هاشمی و تیم مدیریتی و دست اندرکاران اجرائی و همچنین مهندس مسعودشهسواری معاون عمران واحد پزشکی تهران در تجهیز و بهینه سازی سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران گفت : این اقدام ضروری در پاسخ به نیاز دانشجویان و استادان این واحد دانشگاهی برای برگزاری جلسات محتلف و سمینار های آموزشی و پژوهشی و فرهنگی و متناسب با شاٌن و شئونات آنان صورت پذیرفت.
دکتر طباطبايی در پایان سخنان خود تصریح کرد: از آنجائیکه رفاه اجتماعی مردم و توجه خاص به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از آرمانهای بلند آیت الله هاشمی.بوده است برای تداوم و تحقق این اهداف این سالن به تمام دانشجویان، استادان و همکاران پر تلاش این واحد دانشگاهی اهداء می گردد .

در مراسم افتتاحیه سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران مطرح شد :