سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ،توسط مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه و فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درحضور دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه ، اعضای هیات رئیسه و جمعی متشکل ازمعاونان ، روسای دانشکده ها ، استادان ، دانشجویان و کارکنان واحد پزشکی تهران روز شنبه هفتم اسفند ماه افتتاح شد .

محسن هاشمی معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ابتدای سخنان خود با ذکر خاطراتی ازفعالیت های مذهبی،اجتماعی،سیاسی آن حضرت گفت : در تمام دوران زندگی اعتدال و رفاه برای عموم از دغدغه های همیشگی آیت الله هاشمی رفسنجانی بود . او نه تنها پدر ما، بلکه تکیه‌گاه ملت ایران نیز بود. هدف ایشان رفاه پایدار نه مبتنی بر فروش نفت، بلکه ناشی از تلاش در مسیرعلم‌اندوزی واندیشه‌ورزی بود.
معاون عمران دانشگاه سپس با تشریح خط مشی آیت‌الله هاشمی ادامه داد:
ایده تشکیل دانشگاه آزاد توسط آن حضرت در نماز جمعه سال 61 و در بحبوحه جنگ و ترور مطرح شد و امروز موجب بسی خوشحالی و سرفرازی است که شاهد گشایش ورشد کمی و کیفی واحد های مختلف این دانشگاه هستیم که این امر مهم نشان از آینده‌نگری ویک عمر تلاش‌خستگی ناپذیر ایشان برای ایجاد رفاه برای مردم ایران دارد.
مهندس هاشمی افزود : بعد از جنگ نیز توجه بالایی به مساله آب‌ در کشور داشتند که ساخت سدها در کشور ناشی از آن می‌شود و دوران رفاه و سازندگی و توجه‌شان به مساله سازندگی نیز ناشی از همین تفکر بود.
فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تشریح ابعاد روحی و ذهنی این شخصیت تاثیر گذار درعرصه سیاسی و اجتماعی کشور گفت : آیت الله هاشمی رفسنجانی نقش بارزی در تعادل نیروهای سیاسی در اداره کشور داشت و برای توسعه ایران راه حل های اجرایی و منطقی بسیاری داشت وی نقطه تعادل جریانات سیاسی کشور بود .
دکترطاهره نصر آبادی : رشد چشمگیر و ورود به عرصه تحصیلات تکمیلی در مقطع دکترای رشته های پرستاری و مامائی را مدیون حمایت های بیدریغ بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی هستیم .
دکترطاهره نصر آبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی ضمن سخنرانی وتقدیرازایده خلاقانه حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی به رشد چشمگیروسرعت تغییرو تحولات در دوران مدیریت اخیر و تلاش در زمینه ارتقاء سطح کیفی رشته های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت :
ورود به عرصه تحصیلات تکمیلی و نیز کسب مجوزبرای راه اندازی مقطع دکترای رشته های پرستاری و مامائی افتخاری بزرگ برای این مجموعه دانشگاهی است .
رئیس دانشکده پرستاری و مامائی به نمایندگی از اعضای هیات علمی ، اساتید و دانشجویان و به رسم سپاس لوح یادبودی را به معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تقدیم کرد .

سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی توسط فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی افتتاح شد . نسخه قابل چاپ