میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر و مجری طرح اهدای خون در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ناز برگزاری خستین طرح اهدای خون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در روز سه شنبه مورخ 10 اسفندماه از ساعت 9 صبح دراین واحد دانشگاهی خبر داد.
این طرح با هدف حمایت از بیماران سرطانی و نیازمندان خون انجام می گردد .
      برگزاری نخستین طرح اهدای خون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

اخلاق دوست افزود : نخستین طرح اهدای خون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به همت کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، و باهمکاری سازمان انتقال خون، جمعیت هلال احمر شمیرانات و انجمن ارتقای سلامت دانشگاه و با حمایت مسئولین خدوم و فرهیخته دانشگاه واحد تهران به منظور حمایت از بیماران سرطانی و نیازمندان خون در روز سه شنبه مورخ 10 اسفندماه از ساعت 9 صبح در دانشگاه برگزار می گردد.
وی گفت : عزیزان داوطلب با همراه دااشتن کارت ملی میتوانند در این طرح عظیم مارا یاری رسانند و یکبار دیگر با مشارکت فعالانه در این طرح موجبات سرافرازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران را فراهم آورند .
گفتنی است :شرایط اهدای خون داشتن وزن بالای 50 کیلوگرم و سن بالای 18 سال و نداشتن بیماری کلیوی، کبدی و.. است که این مهم توسط تیم محترم پزشکان سازمان انتقال خون تعیین می گردد.

برگزاری نخستین طرح اهدای خون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ