دکتر میر مسعود فاطمی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری سومین همایش « یاد ایثار» و با هدف تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر و نیز خانواده های محترم آنان در حضور پزشكان متعهد و متخصصان سرشناس آقایان دکتر سید محمود طباطبایی رئيس دانشگاه و دكتر كمال خرازي خبر داد .
      از سوی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه اعلام شد:
در سومین همایش « یاد ایثار» دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران میعادگاه تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر می شود .

این مراسم ساعت 9 صبح روز دوشنبه 9 اسفندماه سال جاری در سالن اجتماعات مجهزو تازه تاسیس(شهید احمد رضا احدی ) در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار می گردد .
معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه از عموم استادان،دانشجویان و کارکنان برای شرکت در مراسم تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر دعوت بعمل آورده است .

از سوی معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه اعلام شد: