به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای علوم پزشکی تهران نشست مشترک دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های نهاد رهبری واحدهای پزشکی، علوم دارویی و دندانپزشکی در روز شنبه هفتم اسفند در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.

این نشست با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و نمایش فیلم کوتاهی از مجموعه فعالیت های کانون های نهاد در سال جاری و همچنین خیر مقدم توسط آقای نعیمی دبیر جلسه به همه مدعوین آغاز گردید.
حجت الاسلام و المسلمین تاج آبادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان حدیثی از امیرالمومنین که فرمود:" کسی را که نزدیکان رهایش کنند دشمنان او را می ربایند." به ذکر نکاتی از این حدیث شریف در راستای فرهنگ سازی و حمایت از دانشجویان دغدغه مند در حوزه فرهنگی بیان فرمودند.
ایشان همچنین طی سخنانی وظایف راهبردی کانون های دانشجویی را در صیانت از فضای عمومی دانشگاه تبیین نمودند و خواستار آن شدند که دانشجویان با نظم، اخلاق مداری و قانون گرایی و در مسیر اهداف انقلاب اسلامی و نیازمندی های نسل جوان، فعالیت های خود را دنبال نمایند.
در ادامه دکترخلیل علی محمدزاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران کانون های دانشجویی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را خودجوش و متشکل از نیروهای متعهد دانشگاهی خواند .
و ی تصریح کرد :کانون های وابسته به نهاد باید مفتخر باشند اولا به اسلامی بودن خود، که هیچ شرافتی بالاتر از اسلام نیست و ثانیا به تبعیت از ولایت فقیه و ارتباط با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که امروز پرچمدار آن، خلف شایسته امام راحل است و ثالثا به فعال بودن در صحنه های علمی، فرهنگی و اجتماعی که شما را با مدیریت کارهای خود و بخش های مختلف جامعه بیشتر آشنا می سازد و برای مسئولیت های آینده ساخته و پرداخته می نماید.
در ادامه مهندس حامد نوروزی مدیر اجرایی نهاد رهبری دانشگاه، با تبیین رسالت نهاد رهبری در دانشگاهها به ارائه راهکارهای لازم جهت انجام کار تشکیلاتی و لزوم استفاده از روحیه انقلابی پرداخت. وی در ادامه با بیان راهبردهای الزامی و اقتضایی کانون های نهاد به لزوم رویکرد نظارتی و هدایتی بر دیگر فعالیت های فرهنگی دانشگاه اشاره نمود و خواستار استفاده از ظرفیت دیگر بخش های دانشگاه در جهت نیل به اهداف شدند.
مدیر اجرایی نهاد رهبری دانشگاه، با تشریح امکانات و قابلیت های دفتر نهاد در حوزه رسانه و فضای مجازی بر حضور مؤثرتر مجموعه های فرهنگی و انقلابی در این حوزه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید نمودند.
در این نشست دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های نهاد هر یک با بیان مطالبی در حوزه فعالیت های خود به تشریح فضای دانشگاه و ارائه راهکارهای مناسب جهت مشارکت های دانشجویی در حوزه فرهنگی پرداختند.
در این جلسه همچنین به نمایندگی از کانون های دانشجویی، از طرف دفتر نهاد رهبری دانشگاه از زحمات و همراهی جناب آقای صادقی مسئول خدمات دانشگاه و همکاران ایشان با فعالیت های فرهنگی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

برگزاری نشست مشترک دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی واحدهای علوم پزشکی تهران نسخه قابل چاپ