دكتر شبنم موثقي رئيس دانشكده پزشكي :
نفرات برتر آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی دانشگاه آزاد اسلامي از واحد علوم پزشكي تهران است

دكتر شبنم موثقي رئيس دانشكده پزشكي واحد علوم پزشكي تهران ضمن تبريك سال نو گفت : نفرات برتر آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی دانشگاه آزاد اسلامي اسفند ماه سال 1395 در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي از دانشجويان واحد پزشكي تهران بوده است ، نتايج آزمون علوم پايه در طي چند دوره اخير بسيار درخشان و بيسابقه بوده است ،ضمن اينكه نتايج ازمون پيش كارورزي نيز نسبت به دوره قبل پيشرفت داشته است .
رئيس دانشكده پزشكي واحد علوم پزشكي تهران ضمن قدرداني از مسئولين واحد افزود : موفقيت دانشجويان اين واحد دانشگاهي در بين دانشگاههاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در آخرين آزمون را ناشي از حمايت ها و زحمات دكتر سيد محمود طباطبايي رياست واحد و دكتر خليل علي محمد زاده معاون آموزشي دانست .
وي ضمن تشكر از زحمات اساتيد و دانشجويان اين واحد دانشگاهي اعلام نمود: در برگزاري آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی اسفند 95 واحد پزشكي تهران ميزبان 1420 نفر دانشجو بوده است که بیشترین درصد شرکت کننده در امتحانات فوق از واحد پزشکی تهران بوده است.
وي در پايان اعلام نمود: داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.net از نتیجه این آزمون آگاهی یابند.
آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی دانشگاه آزاد اسلامی هر سال تحصیلی در دو نوبت شهریور و اسفند ماه برگزار می شود.

دكتر شبنم موثقي رئيس دانشكده پزشكي :