دکتر سید علی ابطحی معاون حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در دومین نشست و دیدار اعضاء هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر بیانات و مصوبات بخشنامه ارسالی از سوی دکتر نوریان سرپرست جدید این دانشگاه بر ضرورت همکاری و همدلی مسئولان و مدیران ارشد واحد های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه همه جانبه رشته های علوم پزشکی تاکید کرد.
این جلسه روز دوشنبه 11 اردیبهشت سال جاری با حضور معاون حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر امين قاسم بگلو مدير كل توسعه خدمات سلامت حوزه معاونت علوم پزشكي،تمام معاونان و برخی مدیران واحد پزشکی تهران در دفتر ریاست واحد دانشگاهی پزشکی تهران برگزار شد .
      در دومین نشست هم اندیشی معاون حوزه علوم پزشکی با اعضاء هیات رئیسه واحد پزشکی تهران مطرح شد :
دکتر ابطحی : مسئولان و مدیران ارشد واحد های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همچنان با شوق واشتیاق و نهایت همدلی به کار خود ادامه دهند .

....