رئیس نخستین همایش«سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» از افزایش امتیاز بازآموزی از 17 رشته به 24 رشته تخصصی و فوق تخصصی با همکاری و حمایت معاونت پژوهشی بیمارستان بوعلی و دفتر آموزش مداوم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد .

دکتر مریم اسلامی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران و رئیس نخستین همایش«سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» با تشکیل جلسه ای مرکب ازمسئولان و دانشجویان فعال کمیته اجرایی همایش ضمن ابراز خوشنودی از روند پیشرفت مراحل اجرایی و علمی و همچنین استقبال شرکت کنندگان از حضور سخنرانان برجسته بین المللی از جمله پرفسور مفرد استاد تمام دانشگاه برکلی امریکا ، پرفسور نیرنیا از دوسلدورف آلمان ، دکتر کورنو استاد دانشگاه لیورپول و پرفسور سیفعلیان از UCLانگلستان در این نشست علمی تخصصی گفت :
پیرو اعلام وزارت بهداشت رشته های مصوب امتیاز بازآموزی در نخستین همایش سلول های بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی از تعداد 17 رشته به 24 رشته تخصصی و فوق تخصصی در علوم پایه و بالینی (پزشکان و دندانپزشکان) افزایش یافته است.
وی افزود : این همایش در محورهای پزشکی بازساختی، سلولهای بنیادی، سلول درمانی و مهندسی بافت در تاریخ یکم و دوم خرداد ماه 1396در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران برگزار خواهد شد.
فاطمه زمانی دبیر اجرایی این همایش نیز با اشاره به برنامه ریزی های بعمل آمده گفت :در این همایش برای مشارکت بخشهای مردمی، دانش آموزی، دانشجویی و هیات علمی نیز پیش بینی شده است و با هدف آموزش همگانی اتوبوس سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان به شکل کارگاه آموزشی و آزمایشگاه سیار در محوطه حیاط دانشگاه پذیرای داوطلبان خواهد بود.
دبیر اجرایی «سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» با بیان اینکه این همایش از طرف مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری علمی پژوهشگاه رویان، بانک خون بند ناف، پاستور، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر ، ستاد سلولهای بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری، مرکز تحقیقات بیمارستان بوعلی و وزارت بهداشت برگزار می گردد و در روز دوم این همایش نیز کارگاههای مختلفی با مدرسان برجسته علمی برگزار می شودگفت :به شرکت کنندگان از سوی دبیرخانه علمی این همایش گواهی معتبر اعطا خواهد شد.
وی گفت : علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از تازه ترین اخبار این همایش در کانال تلگرامی stemcell96@ ثبت نام و یا به سایت www.stemcellconference2017.ir مراجعه نمایند.
گفتنی است:دکتر مریم اسلامی رئیس نخستین همایش«سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی»پزشک متخصص ژنتیک، دارای فلوشیپ مهندسی بافت از دانشگاه هاروراد امریکا و اولین زن دارنده پتنت امریکا در ایران می باشد.

دکترمریم اسلامی :امتیاز بازآموزی در نخستین همایش «سلول های بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی » به 24 رشته تخصصی و فوق تخصصی افزایش یافت. نسخه قابل چاپ