دكتر خليل علي محمدزاده معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از صدور مجوز رشته مديريت خدمات بهداشتي و درماني در مقطع كارشناسي ارشد و دكتراي تخصصي (Ph.D.) در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران خبر داد.
      دكتر خليل علي‌محمدزاده : ارتقاء كيفيت در حوزه علوم پزشكي استمرار خواهد يافت

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه طي يك سال اخير اين دانشگاه در تخصص داخلي و Ph.D. مهندسي بافت و پرستاري نيز مجوز پذيرش دانشجو گرفته است اظهار کرد:
رعايت استانداردهاي آموزشي و فراهم آوردن شرايط مطلوب براي ارتقاي وضعيت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران باعث شده كه همكاري‌هاي شايسته‌اي از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در تصويب رشته‌هاي جديد صورت گيرد.
وي در خاتمه اظهار داشت: با تحولاتي كه اخيراً در رأس هيأت مؤسس و مديريت كلان دانشگاه آزاد اسلامي صورت گرفته، انتظار مي‌رود اين روند با تدبير و كيفيت بالايي همچنان استمرار يابد.

دكتر خليل علي‌محمدزاده : ارتقاء كيفيت در حوزه علوم پزشكي استمرار خواهد يافت نسخه قابل چاپ