به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دکتر محمدعلی نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه ای ، مبلغ 1.500.000 ریال را به عنوان کمک هزینه ماه مبارک رمضان اختصاص داد.
      با صدور بخشنامه ای از سوی دکتر نوریان صورت گرفت؛
اختصاص کمک هزینه ماه مبارک رمضان به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در این بخشنامه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران گرامی در این ماه پر فضیلت،اعلام کرده است؛ به استناد مصوبه دویست و یازدهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه واحدها و مراکز دانشگاهی مجازند در صورت تامین اعتبار نسبت به پرداخت کمک هزینه اقلام مصرفی مورد نیاز نظیر گوشت، مرغ، برنج ، روغن،حبوبات، خرما و غیره به مبلغ 1.500.000 ریال به تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه اعم از رسمی، قراردادی، خرید خدمت، کار معین و ساعتی اقدام کنند.

با صدور بخشنامه ای از سوی دکتر نوریان صورت گرفت؛