ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» با محوریت تفسیر سوره حمد حضرت امام خمینی (ره) با اجرای ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان با استقبال و مشارکت استادان،دانشجویان وکارکنان در واحد پزشکی تهران برگزار شد .
      در ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» مطرح شد :
دکتر فاطمی : قرآن فقط یک کتاب نیست هدف اصلی از نزول قران هدایت کننده بودن آن است .

دکترمیر مسعود فاطمی معاون دانشجویی و فرهنگی با سخنرانی و تفسیر آیاتی از قرآن مجید در ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» ویژه استادان و اعضاء هیات علمی دانشگاه با بیان فضیلت های بسیار ماه مبارک رمضان اظهارکرد : ماه رمضان بهترین فرصت برای ایجاد نزدیکی و انس با قران است چرا که محبوب ترین اعمال در این ماه تلاوت قرآن همراه با با تدبر و تفکردر مضامین و معانی آیات است.
وی با اشاره به اینکه کلاس قرآن،کلاسی است پر از پاکی و خلوص که در آن تواضع، خشوع. صفا، آرامش، خودسازی، معرفت، کمال و عشق و عاشقی تدریس می شود با تفسیرآیه ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ از سوره بقره و ایه 9 سوره اسراءاظهار کرد:
از توصیفاتی که برای قران در خود قران بیان شده ودر واقع هدف اصلی از نزول ان هم هست،هدایت کننده بودن قران است زیرا قرآن فقط یک کتاب تاریخی علمی و حتی دینی صرف هم نیست بلکه با تدبرو تعمق در معانی همین آیات آسمانی می توان دریافت قرآن عظمتي است كه شك در آن راه ندارد، و مايه هدايت پرهيزكاران است.
رحیم طیاریه مدیر فرهنگی دانشگاه نیز با تبریک حلول ماه مبارک رمضان در باره نحوه برگزاری این طرح اظهار داشت:
ششمین دوره طرح قرآنی"رمضان بهار قرآن" که اختصاص به تفسیر سوره حمد با محوریت تفسیر سوره حمد امام خمینی(ره) دارد، در دو گروه مجزا جهت اساتید و کارکنان غیر عضو هیئت علمی برگزار و گواهی شرکت در دوره از سوی دفتر مطالعات آموزش نیروی انسانی دانشگاه به مدت 16 ساعت ارائه گردیده و و علاوه بر بهره مندی از امتیاز فرهنگی نفرات برتر هر دوره با اهداء هدایا (بصورت کارت هدیه) مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
وی خاطرنشان کرد، علاوه بر کارگاه مذکور ، برنامه های قرائت روزانه یک جزء کلام الله مجید ، مجالس سخنرانی، محفل انس با قرآن کریم، مسابقات فرهنگی، بازدید از نمایشگاه قرآن کریم و.... با هدف ارتقاء و اعتلای معرفت دینی و آشنایی بیشتر دانشگاهیان با فرهنگ و معارف قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان در سطح واحد و مراکز درمانی تابعه برگزار می گردد.

در ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» مطرح شد :