نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي

باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشكي برگزار نمود :

نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي

دكتر نسرين ذوفن رئيس باشگاه باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي اعلام نمود : جلسه سخنراني علمي تحت عنوان « نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي » توسط دانشجوي سال سوم ژنتيك در سالن EDC برگزار گرديد . مازيار اعتماد زاده عضو باشگاه پژوهشگران جوان با ارائه مطالب ارزنده اي به بحث و بررسي پيرامون ضرورت و اهميت فناوري نانو در حيطه علوم پزشكي پرداخت . وي با اشاره به برخي تعاريف رايج از فناوري نانو گفت : فناوري نانو هنر دستكاري مواد در مقياس اتمي يا مولكولي است كه در جهت توليد ادوات و قطعاتي است كه اندازه آنها تنها چند نانومترمي باشد .

گفتني است كه اولين نانوتكنولوژيست‌ها شيشه‌گران قرون وسطايي بوده‌اند كه از قالب‌هاي قديمي(Medieal forges) براي شكل‌دادن شيشه‌هايشان استفاده مي‌كرده‌اند. در آن زمان براي ساخت شيشه‌هاي كليساهاي قرون وسطايي از ذرات نانومتري طلا استفاده مي‌‌شده است و با اين كار شيشه‌هاي رنگي بسيار جذابي بدست مي‌آمده است. در اين شيشه‌ها مواد با ابعاد نانو داراي همان خواص مواد با ابعاد ميكرو نمي‌باشند. در واقع يافتن مثالهايي براي استفاده از نانو ذرات فلزي چندان سخت نيست.رنگدانه‌هاي تزييني جام مشهور ليکرگوس در روم باستان ( قرن چهارم بعد از ميلاد) نمونه‌اي از آنهاست.

اعتماد زاده عضو فعال و برگزار كننده اين جلسه علمي افزود : با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با كمك مسئولين باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران ، سلسله نشست ها و جلساتي در آينده نزديك برگزاركنيم.

نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي نسخه قابل چاپ