میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و مدیر تیم بهداشت درمان اضطراری جمعیت هلال احمر شمیرانات از برگزاری اردوی جهادی پزشکی کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در روستاهای کم برخوردار منطقه ۱۹ تهران خبر داد .

اخلاق دوست با بیان اینکه طرح اردوی جهادی پزشکی کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر برای نخستین بار با همکاری بنیاد ملی نخبگان تهران و در سه روستای کم برخوردار .. منطقه ۱۹ تهران به منظور ارتقای سطح سلامت برگزار شده است افزود : در اجرای موفق این طرح از مشارکت و همکاری ۱۰ نفر از اعضای هلال احمر و دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و ۷ نفر از اعضای بنیاد ملی نخبگان تهران بهره مند بوده ایم .
اخلاق دوست دبیر علمی طرح اضافه کرد: در این طرح به پایش و غربالگری بیماری دیابت، پرفشاری خون، ارزیابی ریسک خطر بیماریهای قلبی و عروقی و سکته های مغزی، معاینه گپش، ارزیابی و بیماریابی شپش سر، ارایه مشاوره تغذیه، ارایه پرل ویتامین د، معاینه اطفال و طب داخلی و ارزیابی نوار قلب پرداخته شد.
وی با سپاس از دانشجویان و اعضای همدل و همراهان همیشگی تیم تلاشگر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمرو تقدیرو تشکر از همکاری و حمایت خانم دکتر عبدی معاونت محترم فرهنگی بنیاد ملی نخبگان تهران و جناب آقای حسن فراهانی ریاست محترم جمعیت هلال احمر شمیرانات گفت : امید است با اتکال به لطف و عنایت خداوند و همکاری مسولین سازمانهای مختلف خصوصا بنیاد ملی نخبگان شاهد برگزاری بیشتر این طرح ها توسط توانمندان و نخبگان حوزه سلامت باشیم.

برگزاری اردوی جهادی پزشکی کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در روستاهای کم برخوردار منطقه ۱۹ تهران نسخه قابل چاپ