به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه معارفه دکتر فرهاد رهبر، سرپرست جدید دانشگاه آزاد و تقدیر از فعالیت‌های علی‌محمد نوریان سرپرست سابق این دانشگاه روز شنبه ۳۱ تیر هفته آینده با حضور رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار می‌شود.برگزار می‌شود.
      جلسه معارفه فرهاد رهبر سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی 31 تیر برگزار می‌شود

دکتر فرهاد رهبر که در کارنامه خود ریاست بزرگترین دانشگاه دولتی کشور را دارد، ظهر روز یکشنبه 25 تیرماه با رای مثبت اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس پیشنهادی این دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد.

سوابق علمی و پژوهشی دکتر فرهاد رهبر

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرهاد رهبر همه مقاطع تحصیلی خود را از کارشناسی تا دکتری در دانشگاه تهران و در رشته اقتصاد نظری به اتمام رسانده است.
او دارای بیش از 40 مقاله علمی به زبان فارسی و بیش از 16 مقاله علمی پژوهشی بین‌المللی است. وی همچنین راهنمایی بیش از 60 عنوان پایان‌نامه و رساله دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی را بر عهده داشته است.
رهبر پدیدآورنده رساله دکتری با موضوع «نحوه مصرف درآمدهای نفتی» است. او پنج سال پس از عضویت در هیات‌علمی دانشگاه تهران، عهده‎دار ریاست دانشکده وزارت اطلاعات شد و یک‌سال در این سمت فعالیت کرد.
او همچنین پیشتر، از سال 59 تا 62 در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فعالیت داشت و از سال 84 تا 85 به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور فعالیت کرده است.
رهبر به مدت چهار سال عضو هیات امنای مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی بوده و از سال 86 تا 89 ریاست بزرگترین دانشگاه دولتی کشور (دانشگاه تهران) را بر عهده داشته است. او از بهمن‌ ۸۶ از سوی محمدمهدی زاهدی به ریاست دانشگاه تهران منصوب شد. سپس حکم او به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و عنوان سی‌ویکمین رئیس دانشگاه تهران را از آن خود کرد. رهبر که تا ۲۹ بهمن ۹۲ عهده‌دار ریاست دانشگاه تهران بود پس از 6 سال ریاست به‌عنوان رکورددار ثبات مدیریت در دانشگاه تهران شناخته شد.
او همچنین مسئولیت‌های اجرایی زیادی هم داشته به طوری که عضویت در هیات امنای سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، عضویت کمیته ملی آموزش عالی وابسته به کمیسیون یونسکو، عضویت در کمیته هماهنگی شورای گسترش آموزش عالی (خاص دانشگاه پیام‌نور) و عضویت در هیات علمی و صاحب‌نظر دانشگاهی در شورای سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی پژوهش و فناوری در صنعت نفت بخشی از مسئولیت‌های اجرایی ایشان است. وی همچنین در سال 95 به عنوان مشاور اقتصادی و دبیر کارگروه اقتصادی آستان قدس رضوی منصوب شد.

جلسه معارفه فرهاد رهبر سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی 31 تیر برگزار می‌شود نسخه قابل چاپ