به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر محسن نفر را به سمت معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
      مراسم تکریم و معارفه معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ولایتی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی، معاون جدید علوم پزشکی این دانشگاه را منصوب کرد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر با صدور حکمی دکتر محسن نفر را به سمت معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.
در مراسم تکریم و معارفه‌ای که ظهر امروز با حضور رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و ریاست دانشگاه برگزار شد، از زحمات دکتر سیدعلی ابطحی در زمان تصدی این معاونت تکریم و دکتر محسن نفر به عنوان معاون جدید علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

مراسم تکریم و معارفه معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر ولایتی نسخه قابل چاپ