اولین کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت (قربان تا غدیر) ویژه اساتید با حضور جمعی از استادان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در روز دوشنبه 20 شهریور در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در باره چگونگی و نحوه برگزاری این کارگاه آموزشی گفت: «همزمان با ایام دهه ولایت و در آستانه عید سعید غدیر خم اولین کارگاه آموزشی 8 ساعته معارف دهه ولایت (غدیر) با حضور جمعی از استادان در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.»
طیاریه اظهار کرد: «این کارگاه با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و دفتر توانمند سازی کارکنان دانشگاه و با حضور دکتر علاء المحدثین به عنوان مدرس، تلاشی برای آشنایی هر چه بیشتر دانشگاهیان با معارف دینی بود.»
وی افزود: «از مهمترین سرفصل‌های ارائه شده در این کارگاه، تبیین گزاره‌های اعتقادی ولایت، انتصاب یا انتخاب ولی، جریان غدیر و وظایف جامعه اسلامی در قبال غدیر و ارتباط بحث غدیر با مهدویت با هدف تقویت باور ولایی، بصیرت افزایی، ایمان افزایی و دانش افزایی معارف قرآنی قشر فرهیخته است.»

اولین کارگاه معارف دهه ولایت ویژه اساتید در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ