ثبت اختراع دانشجوي واحد پزشکي تهران

اختراع مريم اسلامي دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکي تهران که در درمان بيماري هاي استخواني به کار مي رود، به ثبت رسيد. به گزارش آنا، اختراع نامبرده يک وسيله اکتريال ميکساتور است که مورد تاييد استادان ارتوپدي قرار گرفته و در درمان جراحي هاي بيماران کاربرد دارد. مريم اسلامي با علاقه مندي به پژوهش در يک تحقيق ميداني به مدت 5/4 سال در بيمارستان ميلاد تهران در بخش اليزارف با بررسي چندين عمل جراحي کاربرد اليزارف را در درمان بيماري ها استخواني، از جمله: انواع شکستگي ها، کوتاهي و کجي اندام ها، فلج مغزي، فلج اطفال، آرتروگرويپور، پاپرانتري ها، رشد اعضاي قطع شده و اکثر بيماري هاي استخواني بررسي کرد و حاصل آن را با تدوين کتابي با نام «شگفتي هايي در ترميم رشد استخوان ها» به چاپ رساند. اين دانشجوي دانشگاه آزاد، بخشي از کتاب را به صورت مقاله در سمينار ASAMI سال 2006 ميلادي ژاپن ارائه کرد که به عنوان جوان ترين شرکت کننده و تنها پذيرفته شده از ايران مورد استقبال فراواني قرار گرفت. وي در چهل و هشتمين و چهل و نهمين سمينار بين المللي ارتوپدي مصر 2006 و 2007 ميلادي و deformity براي سخنراني و ارائه مقالات در چهل و نهمين کنگره بين المللي در مصر مورد دعوت قرار گرفت.

ثبت اختراع دانشجوي واحد پزشکي تهران نسخه قابل چاپ