نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي2

دكتر نسرين ذوفن رئيس باشگاه باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي اعلام نمود : جلسه سخنراني علمي تحت عنوان « نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي2 » توسط دانشجوي سال سوم ژنتيك در سالن EDC برگزار گرديد . مازيار اعتماد زاده عضو باشگاه پژوهشگران جوان با ارائه مطالب ارزنده اي به بحث و بررسي پيرامون ضرورت و اهميت فناوري نانو در حيطه علوم پزشكي پرداخت . وي در ادامه بحث نانو تكنولوزي 1 به برخي تعاريف رايج از فناوري نانو پرداخت كه شامل : 1- روش ساخت نانو ساختارها 2- ويژگيهاي نانو ساختارها 3- مضرات ومعايب فناوري نانو مي باشد.

گفتني است : از موارد قابل توجه در روش ساخت نانو ساختارها ، انواع رويكرد ساخت نانو مواد شامل رويكرد بالا به پايين ( مانند مجسمه سازي ) و رويكرد پايين به بالا ( مانند ساختار خود آراي غشاء زيستي ) به همراه اشاره به ابزار آلات مورد نياز براي اين مواد بود ، در مورد ويژگيهاي نانو ساختارها به خواص ويژه نوري طلا كه در بعد نانو اين ذره رنگ قرمز را از خود بازتاب مي كند . واز موارد جالب و قابل توجه بروز خواص مغناطيسي اين نانو ذره است . كه در خارج از ابعاد نانو طلا به هيچ عنوان خاصيت مغنا طيسي از خود بروز نمي دهد و از اين خاصيت ويژه در علوم تشخيصي در پزشكي از جمله تشخيص و آشكار سازي سلول هاي سرطاني كه در مراحل اوليه رشد خود هستند وهمچنين در سيستم هاي هوشمند دارو رساني و رهايش دارو نيز اشاره داشت .

اعتماد زاده عضو فعال و برگزار كننده اين جلسه علمي افزود : با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با كمك مسئولين باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران ، سلسله نشست ها و جلساتي در آينده نزديك برگزاركنيم.

نانو تكنولوژي مقدماتي با رويكرد پزشكي2 نسخه قابل چاپ