به همت کانون مهدویت باران وهمزمان با فرا رسیدن هفته وحدت و ایام میلاد پیامبر اکرم صلی‌الله،دانشجویان دانشکده های داروسازی، شیمی دارویی و علوم و فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اقدام به برپایی بازارچه خیریه «مائده‌ رحمت۲» کردند.
      به همت کانون مهدویت باران :
با راه‌اندازی بازارچه خیریه «مائده‌ رحمت۲» دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به یاری زلزله زدگان کرمانشاه شتافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این بازارچه که فعالیت خیریه خود را از روز شنبه 11 آذر و مقارن با فرا رسیدن هفته وحدت آغاز کرده انواع اغذیه، نوشیدنی و صنایع دستی تهیه شده از سوی دانشجویان به نفع زلزله زدگان کرمانشاه به فروش می رسد.
دبیر اجرائی کانون مهدویت باران با ابراز خشنودی از استقبال جامعه دانشگاهی از این اقدام خود جوش و داوطلبانه گفت : مبالغ حاصل از فروش این بازارچه صرف خرید وسایل گرمایشی از جمله آب‌گرم‌کن می شود وبا هماهنگی سایر ارگان ها و نهاد های مردمی برای زلزله زدگان کرمانشاه ارسال خواهد شد .
وی افزود : در کنار برپایی این بازارچه خیریه، آخرین شماره هفته‌نامه ترنج حاصل فعالیت فرهنگی اجتماعی کانون مهدویت باران به مناسبت یک سالگی این نشریه توزیع می شود .

به همت کانون مهدویت باران :