اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران اعلام نمود : دومین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور مردادماه 89 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود و دانشجویان سال سوم و بالاتر کلیه رشته ها (دکتری حرفه ای و کارشناسی) دانشگاه آزاد اسلامي با شرط داشتن معدل 16 و بالاتر می توانند در آزمون ورودی شرکت کنند. معاونت آموزشي دانشگاه احراز شرايط و صلاحيت علمي دانشجويان را بعهده دارد. گفتني است سال گذشته و در اولين المپياد علمي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي كشوردانشجويان پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي موفق يه كسب مدال طلا و نقره شده اند . شايان ذكر است آزمونهای المپیاد در دو بخش انفرادی و تیمی برگزار مي شود . در بخش انفرادی ابتدا در هر حیطه یک تیم 3 نفره از هر دانشگاه به آزمون انفرادی المپیاد وارد می‌شوند. پس از برگزاری آزمون در هر حیطه نفرات برتر انتخاب (3 نفر از هر حیطه) و این افراد حائز جوایز اصلی انفرادی خواهند شد.
در بخش تیمی نیز معدل نمرات انفرادی اعضای هر تیم محاسبه می شود و برحسب شرایط موجود، تعدادی از تیمهای شرکت کننده انتخاب و به مرحله مسابقات تیمی وارد خواهند شد. پس از برگزاری مسابقات تیمی، نفرات تیم اول (3 نفر) نیز حائز جوایز اصلی انفرادی خواهند شد و به سایر تیمهای برتر نیز جوائزی تعلق خواهد گرفت.
بر اساس مقررات به برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری تسهیلاتی اعطا می شود. برخي از اين امکانات شامل شرکت در آزمون دستیاری قبل از گذراندن طرح و سربازی ، ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی بدون شرکت در آزمون ورودی (برای گروه برنده در بخش علوم پایه و مدیریت مي باشد
از جمله حیطه های دومین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور استدلال بالینی، تفکر علوم پایه و مدیریت در نظام سلامت مي باشد .

فرا خوان شركت دانشجويان پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در دومين المپياد علمي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي كشور نسخه قابل چاپ