دكتر ژيلا امير خاني جراح ، متخصص زنان ، عضو هيات علمي و مسئول شورای پژوهشي زنان در واحد پزشكي تهران ، طي گزارشي از برگزاري واهداف دومين جلسه شورای پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي درتاريخ 5 ارديبهشت ماه سال جاري درمحل سالن EDC واحد پزشكي تهران خبر داد.

رئيس شورای پ‍ژوهشي زنان گفت : توسعه پژوهشي را مي توان زیر بنای توسعه سایر بخش ها برشمرد و برنامه ریزی مناسب و جهت دار در پژوهش دانشگاه موجب رشد و توسعه سایر بخشها می شود.

همچنين طي اين جلسه مقرر شد :

- زمان برگزاري جلسات شوراي پژوهشي روزهاي يكشنبه اول هر ماه در طول سال 89 تعيين گرديد .

- اقدامات لازم براي برگزاري سمينارترك اعتياد ( مواد مخدر ) و كارگاه معاينه breast بررسي شد .

- اطلاع رساني جامع براي تشكيل كلاس زبان انگليسي ازراه دور ويژه اساتيد انجام شود .

- فرم ارائه طرح هاي پژوهشي جهت ارسال به اعضاء هيات علمي توسط رابطين تهيه شود .

- بودجه كميته پژوهشي زنان در سال 89 پيشنهاد گرديد .

- از جناب آقاي دكتر نجفي معاون پژوهشي واحد در جلسه خرداد ماه دعوت بعمل آيد .

- از مسئول تشكل هاي دانشجويي واحد پزشكي تهران جهت شركت در سومين جلسه شورا دعوت شود .

- رابطين گروههاي مختلف تخصصي تعيين گرديدند : خانم دكتر شهرزاد خاكپور رابط نماينده علوم پايه ، مزگان ملتي رابط فرهنگي و مهراندخت نكاوند رابط بيمارستان اميرالمومنين و دانشكده پرستاري ومامايي

گفتني است تاريخ جلسه بعدي يكشنبه دوم خرداد ماه سال جاري تعيين گرديد ..

برگزاري دومين جلسه كميته شورای پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ