برگزاري همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها )

دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران و مراکز تابعه خبر داد:
برگزاري همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها )

حوزه معاونت فرهنگي واحد پزشکی تهران ومراکز تابعه همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها ) ويژه دانشگاهيان را در تاریخ های 20، 21 و 22 ارديبهشت ماه سال جاري برگزار می نماید . وی افزود :مدت همايش 3 روز ساعت واز ساعت 30/8 لغایت 15 در محل سالن آمفي تئاتربرگزار می شود . گفتني است : همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها ) با سخنراني جمعي از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گروه هاي تخصصي قلب وعروق ، ارولوژي ، ارولوژي كودكان ، داخلي ، مغز و اعصاب ، پوست ، زنان و زايمان ، روانپزشكي ، ارتوپدي ، جراحي ، گوش و حلق وبيني ،عفوني و چشم برگزار مي گردد . متقاضیان محترم می توانند جهت شرکت در این همايش با دفتر معاونت فرهنگي تماس حاصل نمایند . حضور منظم در دوره برای صدور گواهینامه ضروری است .

برگزاري همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها ) نسخه قابل چاپ