گراميداشت و نكوداشت روز استاد در واحد پزشكي تهران

دکترمير مسعود فاطمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود : در راستای پاسداشت حریم " دانش وارزش " ومراسم گرامیداشت مقام شامخ "استاد" با حضور دکتر احمدفیروزان رییس دانشگاه ، معاونین وجمع کثیری ازاعضای هیات علمی ، كارمندان و دانشجویان در سالن آمفی تاترواحد پزشکی تهران برگزار گردید . دراین مراسم که همزمان با فرا رسیدن 12اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری برگزار گردید. دانشمند فرهيخته دكتر خويي از اساتيد دانشگاه در اين مراسم با گراميداشت روز معلم ، اين روز را بهانه اي براي تكريم از علم وعالم به خصوص استاد بزرگ علم و ادب مرتضي مطهري عنوان نمود و به ويژگي هاي مقام معلمي اشاره كرد وگفت : مقام شامخ معلمي در همه اديان به خصوص دين بزرگ اسلام مرتبه بالايي دارد و عالم هستي كلاس درسي براي صاحبان انديشه و پهنه درس آموزي براي انسان است . وي افزود : علم آنگاه ارزشمند مي شود كه انسان را به معرفت خويش برساند و وقتي انسان خود را شناخت خداي خود را هم مي شناسد . در ادامه دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران از زحمات ارزشمند اساتيد واحد پزشكي و از كليه پرسنل و مجموعه كساني كه در اين جهت با تلاش خود موجب ميشوند تعليم وتربيت به نحو احسن انجام پذيرد تقدير وتشكر نمود . وي در ادامه گفت : در محيط هاي آموزشي كليه افراد در امر آموزش دخيل مي باشند و در يك كار با ارزش همه گروه ها همپاي يكديگر فعاليت مي كنند به خصوص در واحد پزشكي كه از محيط هاي آموزشي مختلف برخوردار است اين امر نمود بيشتري دارد. دكتر عزالدين معنوي از اساتيد پيشكسوت گروه روانپزشكي واحد پزشكي تهران از ديگر سخنرانان اين مراسم با اشاره به روز استاد و روز شهادت مرتضي مطهر ي گفت: مطهري كسي بود كه با نسل جوان ارتباط مناسبي برقرار مي‌كرد. وي افزود آموختن علم فقط با درس كتابي نيست رفتار استاد نيز بخشي از آموزش براي شاگردان است . گفتني است در پايان مراسم دفتر معاونت فرهنگي با اهداء تقدير نامه و يادبودهايي از اساتيد واحد پزشكي و بيمارستانهاي تابعه قدر داني كردند .و برنامه با صرف ناهار و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر بپايان رسيد .

گراميداشت و نكوداشت روز استاد در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ