برگزاري اردوهاي زيارتي و سياحتي در واحد پزشكي تهران

آقاي طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گفتگويي از برگزاري اردوهاي فرهنگي اين حوزه كه در ارديبهشت و خرداد 1389 برگزار مي شود خبر داد :

1. اردوهاي زيارتي قم_جمكران

اردوهاي زيارتي قم_جمكران ويژه دانشجويان خواهر با شركت 60 نفر از زائرين در جوار بارگاه ملكوتي حضرت فاطمه معصومه (س) و مسجد مقدس جمكران در هفته اول ارديبهشت ماه 89 برگزار و علاوه بر برنامه هاي زيارتي ، برنامه هاي متنوع فرهنگي ديگري از جمله تهيه و انتشار ويژه نامه و ... به عمل آمد.

2. اردوي سياحتي و زيارتي كاشان_جمكران

اردوي زيارتي و سياحتي كاشان_جمكران در تاريخ 14/2/89 ارديبهشت ماه با شركت 90 نفر از دانشجويان برگزار در اين اردو دانشجويان ضمن حضور در مزارع گل ، در مراسم گلاب گيري شركت نموده و از آثار تاريخي و بناهاي فرهنگي_سياحتي(فين كاشان،خانه هاي طباطبايي ،آبشار نياسرو......)بازديد نمودند.در ادامه برنامه ها شركت كنندگان در مراسم دعاي توسل مسجد مقدس جمكران حاضر و از برنامه هاي پيش بيني شده فرهنگي بهره مند شدند.

طياريه با اشاره به استمرار برنامه هاي اردويي واحد اعلام نمود: در طي ماههاي آينده 2 گروه از دانشجويان به شرح ذيل به مشهد مقدس عزيمت خواهند كرد :

الف)اردوي زيارتي مشهد مقدس ويژه خواهران دانشجو كه از تاريخ 28/2/89 لغايت 1/3/89 در جوار بارگاه ملكوتي حضرت ثامن الحجج برگزار ميگردد.

ب)اردوي زيارتي مشهد مقدس ويژه برادران دانشجو كه ار تاريخ 4/3/89 لغايت 8/3/89 در جوار بارگاه ملكوتي حضرت ثامن الحجج برگزار ميگردد.

در اين اردوها علاوه بر برنامه هاي زيارتي:برنامه هاي متنوع فرهنگي ديگري از قبيل سخنراني،برگزاري مسابقات فرهنگي،بازديد از موزه ها و اماكن تاريخي و .... برگزار خواهد شد.

شايان ذكر است مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : در سال جاري كه بنام سال همت مضاعف كار مضاعف از سوي مقام معظم رهبري نامگذاري شده است فعاليتهاي متنوع فرهنگي از قبيل : فعاليت هاي قرآني ، فعاليت هاي فرهنگي ستاد اقامه نماز ، حج عمره دانشجويي و ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر ، اردوهاي سياحتي – زيارتي ، اردوهاي منتخبين ، مسابقات فرهنگي و هنري ميزگردهاي دانشجويي ، شوراي فرهنگي،انتشار نشريات دانشجويي همچنين برگزاري مراسم ها در مناسبت هاي مقتضي ، ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه و ...برگزار خواهد نمود.

برگزاري اردوهاي زيارتي و سياحتي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ