برپایی همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها )

دکتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکی تهران درماني و مراکز تابعه اعلام كرد:
برپایی همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها ) در واحد پزشکی تهران
مراسم افتتاحيه همايش فرهنگ سلامتي در ارديبهشت ماه سال جاري در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران با حضور دكتر سيد حسين يحيوي معاونت محترم علوم پزشكي ، دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران ،‌ دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگي ، دكتر فرزانه مدير كل آموزش فرهنگي ، دكتر صالحي مدير فوق برنامه فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي وجمعي از معاونين و كاركنان بويژه دانشجويان برگزار گردید.
پس از تلاوت آياتي از كلام ا... مجيد دكتر احمد فيروزان ضمن خير مقدم به حاضرين در جلسه گفت : پزشكان مستقيما به سلامت از ديدگاه درمان نگاه مي كنند در حالي كه مقوله سلامت وسيعتر از درمان بوده و پيشگيري جزيي از آن است در حقيقت سلامت به درمان و پيشگيري مربوط مي شود و دست اندركاران آن وسيعتر از پزشكان مي باشند . وي افزود : كليه سيستم هاي يك جامعه به هم مرتبط مي باشند و هر جزيي به كل مرتبط است وبايد دنبال چاره اي براي بهبود كل سلامت جامعه باشيم تا كمتر دچار مشكل شويم براي سلامت يك جامعه تمامي ارگانها درگير مي شوند از كوچكترين جامعه كه خانواده است تا جوامع بزرگتر كشوري . در خاتمه دكتر فيروزان در باره پيام اين همايش گفت : " سلامت را به مفهوم جامع نگاه كنيد " و در پايان از مديران و كاركنان حوزه معاونت فرهنگي بويژه دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي تشكر و قدر داني كرد .
در ادامه همايش دكتر سيد حسين يحيوي معاونت علوم پزشكي گفت : سلامت منحصر به بيمار نبودن نيست و تنها به جسم بستگي ندارد سلامت شامل جسم و روح است و نكته مهم كه بايد به آن توجه شود اصول و روش و استراتژي و فرهنگ سلامت در حفظ سلامت جامعه است .
دكتر يحيوي اظهار كرد: سلامت بستگي به محيط اطراف كه شامل مواردي چون نور ،‌فضا ومسائل رو حي و رواني و....دارد . وي افزود به نظر من ركن مهم گفت :‌سلامتي ، ساده زيستن است .
دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگي به كليه حاضرين كه همايش فرهنگ سلامتي را مزين كردند خير مقدم گفت و افزود : از مهمترين چيزهايي كه بشر امروزي را به خود مشغول كرده شيوه زندگي يا همان life style است كه هزينه و توجه زيادي صرف اين مقوله مي شود .
وي افزود : شايد در نگاه عامه بها دادن به كيفيت زندگي مخصوص جوامعي است كه توجه به دين كمتروجود دارد تا دنياي زيبا و مطلوب تر درست كنند ،‌ولي در فرهنگ ديني ما توجه به سلامت به عنوان يكي از برترين نعمت هايي كه خدا وند عطا فرموده است ، جايگاه بنيادين دارد .
دكتر فاطمي با اشاره به احاديث معصومين (ع) گفت : سلامت جسم و روان جايگاه مهمي در سعادت مندي انسان دارد و هيچ علم و دانشي هم رتبه و هم ارزش جستجوي سلامت نيست و هيچ سلامتي برتر و بالاتر از سلامت قلب نيست و البته منظور از سلامت قلب هم ، سلامت رواني و روحاني مي باشد كه به عنوان كمال سلامت انساني مطرح مي شود و در همه حوزه ها دخالت مادي و معنوي دارد .
قائم مقام رياست و معاون فرهنگي واحد پزشکی تهران افزود : همايش فرهنگ سلامتي قدمي كوچك است در راستاي رسيدن به هدفي بزرگ كه به همت حوزه فرهنگي واحد پزشكي تهران و به مدت 3 روز با هدف ارتقاء نگرش دانشگاهيان به مقوله سلامتي برگزار مي گردد.
شايان ذكر است دوره آموزشی مذکور با سخنراني 48 نفر از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران از گروه هاي تخصصي قلب وعروق ، ارولوژي ، ارولوژي كودكان ، داخلي ، مغز و اعصاب ، پوست ، زنان و زايمان ، روانپزشكي ، ارتوپدي ، جراحي ، گوش و حلق وبيني ،عفوني و چشم برگزار گرديد .

برپایی همايش فرهنگ سلامتي ( آشنايي با بيماريها وپيشگيري از آنها ) نسخه قابل چاپ