دکتر فرید نژاد دادگر از برگزاری سمیناریک روزه « تازه های کانسر کولو رکتال»با امتیاز باز آموزی در تاریخ دهم اسفندماه 1396 خبر داد.
دبیر اجرایی سمینار یک روزه« تازه های کانسر کولو رکتال» افزود :
این سمینار با همکاری گروه متخصصین مدیکال انکولوژی و متخصصین جراحی، متخصصین رادیوتراپی انکولوژی، متخصصین گوارش، متخصصین پاتولوژی و رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با همکاری معاونت پژوهشی درسالن همایش بیمارستان بوعلی برگزار می شود .

دکتر عبدالعلی شهراسبی عضو هيات علمي و دبیر علمی سمینار درباره اهمیت و ضرورت برگزاری این همایش علمی گفت: «کانسرهای کولورکتال جزء شایع ترین کانسرهایی می باشندکه عموماً در صورت ابتلا فرد در استیج های پیشرفته، می تواند منجر به مورتالیتی بالا شود.»
وي افزود: درمان این نوع کانسرها در حال حاضر نیاز به یک تیم پزشکی چند تخصصی دارد که بتواند با هماهنگی یکدیگر بهترین روش درمانی را برای بیمار انتخاب کنند و در نتیجه شانس بهبودی کامل را برای بیمار بوجود آورند.
دبیر علمی سمینار « تازه های کانسر کولو رکتال»در ادامه گفت: «امروزه کلینیک های پزشکی چند تخصصی شامل جراح کلورکتال، متخصص مدیکال انکولوژی، متخصص رادیوتراپی انکولوژی، متخصص گوارش، متخصص پاتولوژی و متخصص رادیولوژی در کنار یکدیگر جهت بیمار مبتلا به کانسر کولورکتال به بحث و تبادل نظر می پردازند و در نهایت پلان درمانی بیمار را تعیین می کنند.»
اين عضو هيات علمي هدف از برگزاری سمینار یک روزه فوق در بیمارستان بوعلی را چنين بيان نمود: «گردآوردن متخصصین رشته های مختلف مرتبط با بیماران مبتلا به کانسر کولورکتال می باشدکه آخرین یافته های پزشکی تشخیصی و درمانی این دسته از بیماران را ارائه نمایند و بتوانند با بحث و تبادل نظر بهترین روش های درمانی را فراهم کنند.»
دكتر عبدالعلي شهراسبي فوق تخصص خون و سرطان بالغين، عضو هيأت علمي واحد پزشكي تهران و دبیرعلمی سمينار « تازه های کانسر کولو رکتال» در آخر بيان داشت:
«سمينار يک روزه با امتياز بازآموزي از مرکز آموزش مداوم معاونت علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي براي گروههاي هدف شامل: متخصص جراحي، متخصص مديكال انكولوژي، راديوتراپي انكولوژي، متخصص گوارش، داخلي، پاتولوژي، راديوتراپي و پزشكان عمومي روز پنجشنبه دهم اسفند ماه در محل سالن همايش انديشه بيمارستان بوعلي برپا مي شود.»

سمینار یک روزه« تازه های کانسر کولو رکتال» دهم اسفندماه در بيمارستان بوعلي برگزار می شود نسخه قابل چاپ