رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی جان باختن سه تن از همکاران دانشگاه آزاد اسلامی در حادثه سقوط هواپیمای یاسوج را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام تسلیت دکتر فرهاد رهبر آمده است:
انالله و انا الیه راجعون
خبر ناگوار و اندوهبار سانحه سقوط هواپیمای مسافربری تهران - یاسوج و جان باختن آقایان احمد چرمیان، خلیل آهنگران و فاطمی طلب، سه تن از همکاران گرامی دانشگاه آزاد اسلامی در حین انجام مأموریت و جمعی از هموطنان عزیز و پرسنل زحمتکش آن پرواز، موجب تألم و تأثر فراوان شد.
اینجانب، این ضایعه را به خانواده های محترم داغدار و ملت شریف ایران تسلیت گفته و از خداوند سبحان برای آن مرحومان، آرامش و غفران و برای بازماندگان معزز صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.
فرهاد رهبر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری هواپیمایی آسمان که از تهران عازم یاسوج بود، متاسفانه یکی از کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه و 2 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی جان باختند.
خلیل آهنگران رئیس اداره هماهنگی اداره کل نظارت و ارزیابی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سیدرضا فاطمی طلب و دکتر احمد چرمیان از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که جهت انجام ماموریت اداری عازم یاسوج بودند در سانحه پرواز هواپیما ATR72 و برخورد با کوه دنا جان باختند.

دکتر فرهاد رهبر جان باختن سه تن از همکاران دانشگاه آزاد اسلامی در سقوط هواپیمای یاسوج را تسلیت گفت نسخه قابل چاپ