دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در حضور اعضای شورای فرهنگی از زحمات دکتر روح الله عسگری، معاون اداری مالی و فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و محمد اسعدی سیس، مسول بسیج دانشجویی دانشگاه با اهدای لوح تقدیرو به پاس همکاری و تشریک مساعی در برگزاری موفق و حضور موثر در غرفه 22 بهمن و همچنین مراسم تشییع باشکوه شهدای گمنام در دانشکده های علوم پزشکی و علوم و فناوریهای نوین تشکر و قدردانی کرد.

متن این لوح به شرح ذیل می باشد:
به یقین کاری که برای خداوند منان باشد، پاداش آن نزد احدیت محفوظ است، لیکن به مصداق حدیث شریف «من لم یشکر المخلوق لمیشکر الخالق»، بر خود لازم می دانم از زحمات خالصانه شما و همکارانی که دربرپایی غرفه در راهپیمایی 22 بهمن و برگزاری مراسم تشییع شهدای گمنام صمیمانه تلاش کردند تا با یادآوری پیروزی انقلاب و رشادتهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس موجب ارتقاء سطح معرفت و بصیرت دانشجویان گردیدند قدردانی نموده، توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.
امید است شاهد اعتلای هر چه بیشتر آرمان‌های بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) وتحقق هر چه بیشتر منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) باشیم.
دکتر سید علی ابطحی
ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

با حضور اعضای شورای فرهنگی از زحمات فرماندهان بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی تقدیر شد. نسخه قابل چاپ