دفتر نهاد رهبری در واحد پزشكي تهران خبر داد :

امیر سینا واقفی مسوول اجرایی دفتر نهاد رهبری در واحد پزشکی تهران طی گزارشی گفت :‌مراسم نشست اولین جلسه کرسی های آزاد اندیشی با موضوع رابطه با آمریکا در واحد پزشکی تهران از ساعت 30/13 روزدوشنیه سوم خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات برگزار شد .

وي افزود : این مراسم با حضورحجه السلام تاج آبادی مسئول دفتر نهاد رهبری، دکتر احمد فیروزان، ریاست واحد پزشکی تهران ،دکتر میر مسعود فاطمی معاونت فرهنگی وجمعی از استادان ،دانشجویان ،کارکنان به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران برپا شد ه است .

واقفي گفت : هدف از برگزاری این جلسه تبادل اندیشه و نظرات مختلف دانشجویان و صاحب نظران درباره موضوع جلسه ( بررسي رابطه با آمريكا ) و ارائه راهکارهای مناسب پیرامون آن است .

گفتنی است :کارشناس این جلسه دکتر سید هاشم میر لوحی از اساتید غرب شناسی دانشگاههای تهران بوده است .

نشست اولين جلسه كرسي هاي آزاد انديشي با موضوع بررسي رابطه با آمريكا در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ