دکتر زهرا جعفری آذر دانشیارومتخصص فارماسيوتيكس و رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از برگزاری كارگاه شامپوسازي مقدماتي preliminary Shampoo Making Workshop در روز چهارشنبه 9 اسفندماه در محل دانشکده دارو سازی خبر داد .
      رئیس دانشکده داروسازی خبر داد :
كارگاه شامپوسازي مقدماتي 9 اسفندماه در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برگزار می شود .

دکتر زهرا جعفری آذر با بیان اینکه ضرورت برگزاری این کارگاه آموزشی گسترش دانش و ارتقاء مهارت آموزش دهندگان سلامت در زمينه اصول علمی و عملی است تصریح کرد :
آشنايي با تجهيزات و دستگاه هاي كاربردي در ساخت شامپو، آشنايي با مواد اوليه ي مورد نياز جهت ساخت شامپو و نیز اجراي عملي فرمولاسيون هاي مختلف از جمله اهداف این کارگاه آموزشی است تا برگزار کنندگان تلاشگراین کارگاه بتوانند با اجرای صحیح فرآيند يادگيری را در مخاطبان تعميق بخشند.
رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران افزود : اين کارگاه در يک روز برگزار مي شود و شرکت کنندگان حداقل هشت ساعت از مطالب ارزنده و مباحث مفید مدرسين دوره بهره مند خواهند شد .
دکتر جعفری آذربا بیان اینکه كارگاه شامپوسازي مقدماتي ويژه اساتيد و دانشجويان داروسازي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران است اعلام کرد : در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی اعطاء می گردد .
گفتنی است : در این کارگاه آموزشی دكتر زهرا جعفری آذر دانشیارومتخصص فارماسيوتيكس ، دکترحميدرضا احمدي آشتياني متخصص گازمتيك و جمعی از متخصصین عضو هیات علمی دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران ومركز تحقيقات فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي در مباحث مختلفی همچون :
فيزيولوژي و بافت شناسي پوست، فيزيولوژي و بيوشيمي مو، مفاهيم پايه ي گازمتيك شيمي و داروسازي، اصول فرمولاسيون موفق، بررسي و طبقه بندي شامپوها، طبقه بندي مواد تشكيل دهنده ي شامپو از نظر كاربرد و منشاء، سورفكنانت ها، استاندارد هاي مربوط به شامپو، بررسي شامپوها از ديدگاه صنعتي به ایراد سخنرانی و تدریس می پردازند .
دکتر فاطمه عشوری مسئول برگزاری این کارگاه آموزشی با بیان اینکه يکی از شيوه هايی که به صورت شايع در آموزش سلامت به کار می رود، برگزاری مداوم کارگاههای آموزشی است از استادان ودانشجویان علاقمند در خواست کرد جهت ثبت نام حداكثر تا تاريخ هفتم اسفندماه مشخصات خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال و یا به شماره تلفن 22633980-021 تماس حاصل فرمایند.
maryam.khanderou@yahoo.com

رئیس دانشکده داروسازی خبر داد :