دكتر سيد علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران با سخنرانی در چهارمین همایش مرجعیت علمی که روز 10 اسفندماه در سالن همایش بیمارستان فرهیختگان برگزار شداظهار کرد : مرجعیت علمی با ایجاد یک تفکر خلاق و همگانی به دست خواهد آمد
      در چهارمین همایش مرجعیت علمی عنوان شد:
دكتر ابطحی: مرجعیت علمی با ایجاد تفکر همگانی در دانشگاه‌ها به دست می‌آید.

دكتر سيد علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران عضو هیات رئیسه نشست دوم «چهارمین همایش مرجعیت علمی »با تشریح وضعیت پزشکی در سالهای نخست انقلاب اسلامی گفت:
متأسفانه در ابتدای انقلاب با کمبود شدید نیروی پرستاری در بیمارستان‌ها مواجه بودیم، زیرا اکثر پزشکان و فعالان بیمارستان‌ها خارجی بودند و اوایل انقلاب از کشور رفتند.
وی ادامه داد: در یک چنین شرایطی به دنبال راهکارهایی بودیم تا بتوانیم با تشکیل دانشکده‌های پرستاری نیروهای مورد نیاز را تربیت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه علوم پزشکی تصریح کرد:در این برهه دانشگاه آزاد اسلامی توانست به خوبی و با امکانات موجود در کشور و بدون هیچ سرمایه گذاری سنگین در حد مطلوب و چشمگیر رشد و پیشرفت داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران اضافه کرد: مرجعیت علمی با ایجاد یک تفکر خلاق و همگانی به دست خواهد آمد؛ دانشگاه آزاد اسلامی دارای با استفاده خلاق توانست از سرمایه‌های موجود استفاده کند و امروز شاهد هستیم که تعداد بسیار بالایی دانشجو در ارائه خدمات پزشکی تربیت کند.
وی گفت: بایددر اداره دانشگاه ها دارای تفکر خلاق باشیم و بتوانیم با اعتماد سازی و بدون نیاز به سرمایه‌ گذاری سنگین از امکانات پراکنده موجود استفاده کنیم

در چهارمین همایش مرجعیت علمی عنوان شد:
دكتر ابطحی: مرجعیت علمی با ایجاد تفکر همگانی در دانشگاه‌ها به دست می‌آید.