معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یک‌سوم دانشجویان پزشکی کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند،گفت: به سمت ایجاد مرجعیت در علوم پزشکی پیش می رویم.
      معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد:
مرجعیت در علوم پزشکی از اولویت‌های دانشگاه آزاد است

دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین همایش مرجعیت علمی با محوریت اهمیت آموزش علوم پزشکی در تعالی نظام سلامت که روز پنجشنبه 10 اسفندماه با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد گفت:
این امر نیازمند توجه بیشتری است و انجمن علوم پزشکی سالهاست برنامه متعددی را در این زمینه برگزار می‌کند. وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دانشگاه‌های خصوصی با قدمت بالاست، گفت: این دانشگاه با دارا بودن یک‌سوم دانشجویان پزشکی کشور، تجربیات زیادی در امر آموزش پزشکی دارد و به سمت ایجاد مرجعیت در علوم پزشکی پیش می‌رود.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تربیت 40درصد از پرستاران کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: این دانشگاه دارای 15 دانشکده پزشکی، 6 دانشکده دندانپزشکی، 3 دانشکده داروسازی و 103 دانشکده پرستاری است و یکی از بهترین ویژگی‌های دانشگاه آزاد اسلامی، مباحث بین رشته‌ای است که توانسته ارتباط خوبی بین رشته‌های علوم پزشکی برقرار کند و فعالیت‌های ارزنده‌ای در علوم پزشکی داشته باشد.
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نه تنها باری بر دوش دولت نگذاشته است، بلکه باری از دوش آن برداشته است و در آموزش علوم پزشکی کشور دارای بیش از 30 سال فعالیت مفید و سازنده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نفر در پایان خاطرنشان کرد: باید در پیشرفت آموزش علوم پزشکی کوشا باشیم و وضعیت را نسبت به گذشته بهتر کنیم. همچنین نقش دانشگاه‌های خصوصی در مرجعیت علمی را تبیین کنیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد:
مرجعیت در علوم پزشکی از اولویت‌های دانشگاه آزاد است