تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی در خصوص اجرای برنامه های آموزشی، کارآموزي و کارورزي دانشجويان علوم پزشکي تمديد شد.
      تمدید تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تأمین اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی در خصوص اجرای برنامه هاي آموزشي، کارآموزي و کارورزي دانشجويان علوم پزشکي در رشته هاي پزشکي، پرستاري، مامايي، علوم آزمايشگاهي، تغذيه و بهداشت دانشگاه آزاد اسلامي در بخش هاي مختلف بيمارستان هاي تامين اجتماعي تا تاريخ ۳۱/۴/۹۷ (پايان نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۷ـ۱۳۹۶) تمديد شد.
مهلت تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی که پیش از این منعقد شده بود، در تاريخ ۲۷/ ۱۱/ ۹۶ به پايان رسيده بود که مجدداً تمديد شد.
نامه تمدید تفاهم نامه طی نامه شماره ۱۷۰۲۷/۸۶ از سوی دکتر محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به واحدهای دانشگاهی مجري رشته هاي مجري علوم پزشکي در تاريخ ۱۲/۱۲/۹۶ جهت اجرا ابلاغ شد.

تمدید تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان تأمین اجتماعی نسخه قابل چاپ