دکتر مهسا هادی پور جهرمی، رئیس اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و رئيس مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشكي تهران با حضور در «چهارمين همايش مرجعيت علمي» وسخنراني در پانل تخصصي بر ضرورت تعیین الزامات و استانداردهای سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز دانشگاه ها و موسسات خصوصی و آزاد در جهت دستیابی و رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی در آموزش علوم پزشکی کشور تاکید کرد .
      در «چهارمين همايش مرجعيت علمي» مطرح شد:
دکتر هادیپور : مدیریت نیروی انسانی یکی ازمهمترین ارکان برای رسیدن به مرجعیت علمی است .

عضو هیات رئیسه نشست دوم «چهارمين همايش مرجعيت علمي» با تشریح ابعاد مختلف و ضرورت حضور در عرصه های آموزشی در سطح منطقه ای و جهانی اظهار کرد :
نیروی انسانی یکی ازمهمترین ارکان برای رسیدن به مرجعیت علمی است که نیاز به مدیریت دارد .
وی افزود : برخی از اقدامات و راهکارهای ضروری که می تواند درشتاب این روند نقش موثری ایفا کند بهره مندی از فناوری های نوین وشبکه سازی در نظام آموزش عالی سلامت و نیز ساماندهی بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی وابسته به دانشگاه ها است که نیاز به توجه جدی و اختصاص بودجه دارد .
دکتر هادیپور در رابطه با اجرائی شدن بسته هاي تحول و نو آوري در آموزش علوم پزشكي گفت : در صورت تحقق وگسترش زیرساخت هاي فناوري اطلاعات که لازم است به منظور بسترسازی آموزش مجازي صورت بگیرد تربیت سرمایه انسانی متخصص در زمینه فضاي مجازي در دانشگاههاي علوم پزشکی کشوربستر مناسبی را برای توسعه آموزش مجازی فراهم می کند .
وی در بخش پایانی سخنان خود به درخشش چشمگیر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در المپیاد ها و در آزمون های سراسری علوم پایه و پیش کار ورزی اشاره کرد و گفت : این موفقیت های پی در پی بیانگر توانمندی استادان ودانشجویان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی است .

در «چهارمين همايش مرجعيت علمي» مطرح شد: