در آستانه نوروز باستانی، دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با برپایی سفره هفت‌سین به استقبال بهار رفتند.
      برگزاری سفره هفت سین نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و در راستای آغاز سال نو و حفظ و احیای سنت‌ها و آئین‌های نوروزی و فرهنگ اصیل ایرانی، سفره هفت سین نوروز 97 در محوطه ساختمان اصلی دانشگاه چیده شد که مورد استقبال و توجه همکاران قرار گرفت.
دکترسیدعلی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور در کنارسفره هفت سين و با تلاوت سوره ای از قرآن مجید ابراز امیدواری کرد : در سالي كه در روزهاي پاياني آن به سر مي بريم به فضل الهی شاهد تغییرات و توسعه همه جانبه ای در دانشگاه بوديم كه حاصل همدلی و مشارکت استادان، دانشجویان و کارکنان همه بخش ها و حوزه های مختلف است .
وی با بیان اینکه این تلاش مضاعف هم از نظر كمي و هم كيفي قابل تقدير است،اظهار کرد:
امیدواریم در بهار طبیعت که توأم با آغاز سال نو است، بستر روزهای شاد و خاطر انگیزی برای همکاران عزیز و میهمانان نوروزی فراهم شود.

برگزاری سفره هفت سین نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نسخه قابل چاپ