دکتر سیر علی ابطحی ، رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در پیامی فرارسیدن عید باستانی نوروز را به جامعه دانشگاهی بویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تبریک گفت.
متن پیام به این شرح است:
      پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت فرا رسیدن نوروز

بسمه تعالی
یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال   حول حالنا الی احسن الحال
استادان، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
نوروز، صحیفه ای ملون از سرزندگی و طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران است که از نیاکان پاک ضمیرمان به یادگار مانده و همه را به نو شدن، نو اندیشیدن و تفکر در قدرت لایزال پروردگار برای تجدید حیات دعوت می کند و به عنوان کهن ترین سلسله پیوند آیین و سنن گذشته با حال است که همواره بازگشت به زیبایی و خوبی را برای اقوام و فرهنگ های مختلف این مرز و بوم به ارمغان می آورد.
خداوندگار عالم را سپاسگزارم در سالی که گذشت، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با همت و تلاش فرد فرد دانشجویان عزیز، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی، توانست موفقیت هایی در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و خدمت رسانی به مردم عزیز کشورمان به دست آورد.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان محترم در سالی که گذشت و با استعانت از آفریدگار جهان، فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامهی تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت است به شما و خانواده محترمتان تبریک گفته و از  آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران کهنسال، مسالت می نمایم.
امید است با  یاری از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از رهبری های حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت  آیت ا... العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) و با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش و در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و همسو با اهداف دانشگاه آزاد اسلامی پیروز و سر بلند باشید.
 دکتر سید علی ابطحی
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت فرا رسیدن نوروز نسخه قابل چاپ