همه دانشجویان رشته پزشکی و اعضای هیات علمی علوم پزشکی می توانند بصورت رایگان در نخستین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران حضور یابند.
      حضور رایگان دانشجویان و اعضای هیات علمی در همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران

به گزارش خبرنگار آنا، در جلسه هماهنگی همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران به ریاست دکتر سیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران مقرر شد که همه دانشجویان پزشکی و اعضای هیات علمی علوم پزشکی بتوانند بصورت رایگان در این همایش شرکت کرده و از امتیازات آن شامل دریافت امتیاز بازآموزی و گواهی شرکت از سوی دانشگاه آکسفورد استفاده کنند.
این همایش از سوی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد و با همکاری دانشگاه های آکسفورد و کمبریج و پژوهشکده علوم و فناوری های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
بیش از 20 تن از استادان عالی‌رتبه دانشگاه های آکسفورد و کمبریج و دانشگاه های کشورمان در این همایش سخنرانی می کنند.
نخستین همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک در ایران ۲۹-۳۱ فروردین در سالن همایش‌های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تهران با حضور استادان برجسته پزشکی دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج برگزار می‌شود.
۲۷ فروردین 97 یک دوره یکروزه آموزشی برای رزیدنت ها، فلوها و همه پزشکان علاقه مند جهان با موضوع بیماری های مغز و اعصاب، عفونی و گرمسیری و غدد و اطفال ارائه می شود که شرکت کنندگان در پایان، گواهی شرکت از دانشگاه آکسفورد دریافت می کنند.
این همایش برای گروه های هدف شامل متخصصان داخلی، غدد، مغز و اعصاب، عفونی و سم شناسی و علاقه مندان بوده و امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت دارد. علاقه مندان برای ثبت نام در این همایش به وب سایت www.academicmedicine.ir مراجعه کنند.

حضور رایگان دانشجویان و اعضای هیات علمی در همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران نسخه قابل چاپ