دبیر علمی همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران با اشاره به لزوم فعالیت بیشتر پزشکان در حوزه تحقیقات و آموزش گفت: جدیدترین دستاوردها در حوزه پزشکی آکادمیک با محورهای بیماری‌های عفونی، مغز و اعصاب و غدد در این کنگره ارائه می‌شود.
      دبیر علمی اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران مطرح کرد
لزوم فعالیت بیشتر پزشکان در حوزه تحقیقات و آموزش

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، مجتبی زارعی در آستانه برگزاری اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران اظهار داشت: این همایش در سه محور اصلی فوق از 29 تا 31 فروردین ماه سال جاری برگزاری می‌شود و یک روز قبل از آن نیز برای آموزش دستیاران و فلوها در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه این همایش در بیمارستان فرهیختگان در منطقه حصارک تهران برگزار می‌شود، افزود: سه محور اصلی این همایش بیماری‌های مغز و اعصاب، بیماری‌های عفونی و سم‌شناسی و بیماری‌های غدد درون‌ریز و متابولیسم است.
دبیر علمی همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران ادامه داد: این همایش با همکاری دانشگاه آکسفورد و کمبریج انگلستان برگزار میشود و 9 نفر از برجسته ترین اساتید این دانشگاهها و برخی از اساتید برجسته دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی،علوم پزشکی مشهد و شیراز و دانشگاه آزاد تهران حضور خواهند داشت.
زارعی در ارتباط با ضرورت برگزاری این همایش عنوان کرد: در همه جای دنیا اکثریت پزشکان به ارائه خدمات بالینی، همچون تشخیص و درمان مشغولند و البته عده بسیار کمتری به فعالیت های آکادمیک کع آموزش و تحقیق می باشد می پردازند. در کشور ما همه این مقوله ها با هم مخلوط شده و بیم آن می رود که جذابیت‌های مادی خدمات درمانی پزشکان دانشگاهی ما را از فعالیت آکادمیک باز دارد.
وی بیان داشت: افراد صاحبنظر در حوزه تحقیق و آموزش پزشکی در دنیا در این کنگره حضور خواهند داشت و حاصل چند دهه تحقیقشان را به شرکتکندگان ارائه میدهند، هدف دیگر ما از برگزاری این کنگره تشویق جوانان نخبه به روی اوردن به فعالیت های آکادمیک پزشکی یعنی تحقیق و آموزش می باشد. همچنین به شرکت کنندگان در این همایش گواهی شرکت از سوی دانشگاه آکسفورد ارائه می‌شود.

دبیر علمی اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک ایران مطرح کرد
لزوم فعالیت بیشتر پزشکان در حوزه تحقیقات و آموزش