تشريح عملکرد واحد پزشکي تهران

همزمان با مراسم جشن ميلاد حضرت ثامن الحجج (ع)، همايش گراميداشت عملکرد دانشگاه آزاد اسلامي با حضور روسا، استادان، کارکنان و دانشجويان در سالن اجتماعات واحد پزشکي تهران برگزار شد. به گزارش آنا، در اين مراسم، دکتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشکي تهران، ضمن تقدير از زحمات دکتر سيد حسين يحيوي معاون علوم پزشکي در تاسيس اين واحد دانشگاهي گفت: همان طور که دکتر جاسبي در سخنان خود اشاره کرده، روسا و مديران دانشگاه آزاد اسلامي، سربازان گمنام توسعه دانشگاه آزاد اسلامي اند و دکتر يحيوي يکي از شاخص ترين اين سرمايه هاست. وي با اشاره به فعاليت هاي واحد پزشکي تهران گفت: اين واحد از واحدهاي جامع دانشگاه آزاد اسلامي است که در 27 خرداد 64 تاسيس شد و فعاليت خود را با راه اندازي چهار رشته تحصيلي پزشکي در مقطع دکتراي حرفه اي، پرستاري، مامايي و علوم آزمايشگاهي در مقطع کارشناسي با جذب 376 دانشجو آغاز کرد و در حال حاضر با بيش از پنج هزار و 600 دانشجو، داراي سه دانشکده مصوب، 17 رشته در مقاطع تحصيلي دکتراي حرفه اي، کارشناسي ارشد، کارشناسي پيوسته، کارشناسي ناپيوسته و کارداني است. در اين مراسم از زحمات کارکنان واحد خصوصاً دکتر شايقي و نيز دانشجويان برتر در زمينه هاي فرهنگي و ورزشي تقدير به عمل آمد.

تشريح عملکرد واحد پزشکي تهران نسخه قابل چاپ