دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با همكاري دانشگاه هاي اكسفورد و كمبريج و پژوهشكده علوم و فناوري پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي در نظر دارد اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک در ایران را در تاریخ 31 - 28فروردين 1397 در سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی با شرکت اساتید برجسته پزشکی دانشگاه های اکسفورد و کمبریج و دانشگاههاي علمي كل كشور بر گزار كند.
      برگزاري اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک در ایران

پزشکی آکادمیک بخشی از علم طب است که در آن پزشکان بیشتر به تحقیق و آموزش می پردازند. این پزشکان گرچه بخش کمتری از جامعه پزشکی را در جهان تشکیل می دهند اما اکثر کشفیات و نوآوری ها مرهون تلاش های آنان است.دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از معدود دانشگاه های کشور که همچنان رشته های پزشکی را در کنار دیگر رشته های علوم آموزش می دهد و کلیه خدمات تشخیصی و درمانی آن در راستای آموزش و تحقیق است، برای اولین بار در کشور همایش بین المللی پزشکی آکادمیک را برگزار می کند.
از آنجا که سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا کیفی دانشگاه مخصوصا در زمینه علوم پزشکی است، این همایش با همکاری اساتید برجسته دانشگاه های اکسفورد و کمبریج برنامه ریزی شده و با شرکت آنان اجرا می شود. در میان اساتید مدعو، پروفسور دیوید وارل و پروفسور تیموتی کاکس نویسندگان درسنامه پزشکی دانشگاه اکسفورد هستند. رئیس بخش داخلی و بخش مغز و اعصاب دانشگاه اکسفورد، و رئیس موسسه خیریه ولکام که بزرگترین موسسه غیر دولتی حامی تحقیقات پزشکی در جهان است نیز در این همایش سخنرانی می کنند. در ۲8 فروردین یک دوره یک روزه آموزشی برای رزیدنت ها، فلوها و کلیه پزشکان علاقه مند جهان آموزش بیماری های مغز و اعصاب، عفونی و غدد ارائه می گردد.
شرکت کنندگان در پایان گواهی شرکت از دانشگاه اکسفورد دریافت می نمایند.
این همایش برای گروه های هدف شامل متخصصین داخلی، غدد، مغز و اعصاب، عفونی و سم شناسی و ويروس شناسي،داراي امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت ميباشد. جهت ثبت نام دراين همایش به وبسایت www.academicmedicine.ir مراجعه فرمایید.

برگزاري اولین همایش بین المللی پزشکی آکادمیک در ایران نسخه قابل چاپ