برگزاري كارگاه آموزشي سايكودرام (روان نمايشگري)

دکتر منصوره نيكو گفتار مدير گروه روانشناسي باليني واحد پزشکی تهران طی گزارشی اعلام نمود : كارگاه آموزشي سايكودرام (روان نمايشگري) در تاریخ 25/3/89 از ساعت 8-16 سال جاری برای علاقه مندان در دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران برگزار می شود . مدرس این دوره آموزشی دكتر علي زاده محمدي عضو هيات علمي پژوهشكده خانواده دانشگاه شهيد بهشتي است.

دکتر نيكو گفتار با توصيف اهمیت برگزاری این دوره گفت : با توجه به گرايش دانش امروز به بين رشته اي بودن علوم و آثار و نتايج چشمگير آن در بسياري از زمينه ها ، سايكودرام به عنوان يك شيوه روان درمانگري، تلفيقي از رويكرد روانشناختي و فنون نقاشي است و پرداختن به اين موضوع مي تواند انعكاس دهنده دغدغه هاي واحد پزشكي تهران به حركتهاي بين رشته اي و در عين حال برانگيزاننده علايق علمي و پژوهشي دانشجويان باشد.اين كارگاه يك روزه به منظور آشنايي شركت كنندگان با مباني سايكودرام برگزار مي شودو عناويني همچون تعريف سايكودرام ، آشنايي با فنون سايكودرام ، تفاوت سايكودرام و تاتر درماني و همچنين تمرين علمي در اين كارگاه ارايه مي شود.

گفتني است : به شركت كنندگان گواهينامه شركت در كارگاه اعطا مي گردد و دانشجويان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر براي ثبت نام به دفتر انجمن علمي پزشكي و يا به سايت iautmsrc@gmail.com تماس حاصل نمايند.

برگزاري كارگاه آموزشي سايكودرام (روان نمايشگري) نسخه قابل چاپ