در آستانه ي ميلاد با بركت سرور زنان عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم آغاز زندگي مشترك 60 زوج از مزدوجين دانشجوي دانشگاه آزاد واحد پزشكي تهران روز چهارشنبه مورخ 12/3/89 در محل تالار اجتماعات واحد پزشكي تهران به همت معاونت فرهنگي و همكاري دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و با حضور پرشور دانشجويان، استادان و خانواده مزدوجين در تالار اجتماعات اين دانشگاه برگزار گرديد. اين مراسم معنوي با تلاوت آياتي چند از كلام ا... مجيد و اجراي گروه همخواني غدير آغاز و با سخنراني آقاي دكتر فرهنگ پيگيري گرديد. همچنين در طول مراسم ،برنامه هاي متنوع فرهنگي ديگري نيز به اجرا در آمد و در پايان مراسم هدايايي به رسم ياد بود به شركت كنندگان اهدا گرديد.

همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالروز ولادت حضرت امام خميني (ره)مراسم جشن ازدواج دانشجويي دانشجويان واحد پزشكي تهران برگزار گرديد . نسخه قابل چاپ