دکتر طاهره اشرف گنجویی دبیر علمی هشتمین کنگره انجمن علمی سرطان های زنان ایران از برگزاري كنگره فوق در تاریخ 12 تا 14 اردیبهشت ماه 1397 در بیمارستان فرهیختگان تهران خبر داد
      با همت انجمن سرطانهاي زنان ايران:
هشتمین کنگره انجمن علمی سرطان های زنان ایران در بیمارستان فرهیختگان تهران برگزار مي شود

پيام دبير كنگره:
با یاد ایزد منان
هشتمین کنگره سالانه انجمن علمی سرطان‌های زنان ایران را به یاری خداوند مهربان و همکاری شما عزیزان در تاریخ 12 تا 14 اردیبهشت ماه 1397 در بیمارستان فرهیختگان تهران برگزار می­نماییم. نتایج آخرین تحقیقات در سال 2017 نشان می‌دهد که هر فرد فعال جنسی، تقریباً یکبار در طول عمر به عفونت HPV، مبتلا می‌شود. لذا بر آن شدیم که در این کنگره به صورت مبسوط به HPV پرداخته شود. با تشکر از حضور فعال شما در این کنگره امیدواریم با انتقال دانش و تجربه به یکدیگر در ارایه‌ی بهترین خدمات به بیماران عزیزمان گامی برداریم.
دکتر طاهره اشرف گنجویی
دبیر علمی هشتمین کنگره انجمن علمی سرطان های زنان ایران

نگاهي به كنگره سال گذشته
هفتمین کنگره سالیانه انجمن علمی سرطان های زنان ایران را در تاریخ 8 تا 10 اردیبهشت 1395 در بیمارستان فرهیختگان تهران برگزار گردید.
هفتمین کنگره بین المللی سالانه انجمن علمی سرطان های زنان ایران، کوششی است که چاره جویی نیازمندی های این گستره فرا تخصصی را نشانه گرفته و بر آن است تا متخصصان ارجمند این زمینه و دیگر حوضه های تخصصی را با پیشرفته ترین دستاوردهای دانش جهان آشنا سازد. پیشاپیش به تمام تلاش های همکاران گرامی ارج می نهیم و این کنگره ی فراگیر را گامی ارزشمند در راستای اعتلا و ارج داشت دانش پزشکی به ویژه متخصصان انکولوژی و زنان در سراسر ایران زمین می دانیم. آرزومندیم تا دوباره بار هماهنگی مشترک متخصصان زنان، انکولوژی، پاتولوژی، پرتودرمانی و سایر متخصصین مرتبط پیرامون این رویکرد علمی به بار نشیند و پیشاپیش از اساتید پیش رو که با ارایه مقاله و تشریف فرمایی در کنگره بر غنای این محفل علمی افزوده اند کمال سپاس را داریم.
Pre-congress Course هفتمین کنگره سالیانه انجمن سرطان های زنان ایران با عنوان “Research in Gynecologic Cancer”، به دبیری دکتر مژگان کریمی زارچی، سه شنبه 7 اردیبهشت 1395، در محل سالن همایش های هتل پارسیان آزادی تهران برگزار گردید. در این گردهمایی پس از سخنان رییس کنگره دکتر نادره بهتاش، اساتید شناخته شده در زمینه Research به ارایه سخنرانی پرداختند.
سخنرانان: دکتر نادره بهتاش، دکتر شاهین آخوندزاده، دکتر رضا ملک زاده، دکتر پیام کبیری، دکتر پاول کئون (کانادا)، دکتر جان شفرد (انگلستان)، دکتر مهران قادری (سوئد)
هفتمین کنگره سالیانه انجمن علمی سرطان های زنان ایران طبق برنامه، چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395 در محل سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان تهران آغاز گردید. مراسم با تلاوت قرآن آغاز گردید. سپس ویدیوی کنگره به نمایش درآمد. در ادامه دبیر علمی کنگره دکتر سهیلا امینی مقدم با پیام خود مقدم بازدیدکنندگان را گرامی داشتند. سپس دکتر وحید دستجردی مهمان ارجمند و گرامی با قدردانی از فعالیت های اساتید گرامی در پایه گزاری رشته انکولوژی زنان بویژه دکتر نادره بهتاش و دکتر اعظم السادات موسوی، و قدردانی از زحمات استاد ارجمند دکتر پرویز هنجنی و سایرین، به سخنرانی پرداختند. در ادامه طبق برنامه کنگره اساتید رشته های مختلف سخنرانی های خود را ارایه دادند. در عصر روز اول پانل کولپوسکوپی نیز برگزار گردید. حضور جمع کثیری از اساتید و پزشکان رشته های مختلف در روز اول در نوع خود بی نظیر بود.
محل برگزاري كنگره:
بیمارستان فرهیختگان تهران یکی از ۴ مراکز درمانی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی است که در شمال غرب تهران در منطقه حصارک، روبروی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واقع شده است.

با همت انجمن سرطانهاي زنان ايران: