رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری کارگاه آموزشی «آشنائی با قانون مطبوعات باید ها و نباید ها » با هدف آشنایی بیشتر مدیران مسئول، سردبیران و اعضای نشریه‌های دانشجویی با قانون مطبوعات در روز سه شنبه 4 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن اجتماعات خبر داد .
      در کارگاه آموزشی آشنائی با قانون مطبوعات مطرح شد:
تقویت نشریات دانشجویی موجب نهادینه شدن قدرت استدلال و نقدپذیری درجامعه دانشگاهی می شود.

دکتر سایه بیگدلی دکترای علوم ارتباطات و مدرس این کارگاه آموزشی با تشریح مهمترین سرفصل های قانون مطبوعات ، مدیران مسئول، سردبیران و اعضای نشریه‌های دانشجویی را با مفاهیمی همچون رسالت مطبوعاتی، حقوق مطبوعات، حدود مطبوعات ،مصادیق جرائم مطبوعاتی وهمچنین شرایط و نحوه حضوردرسومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی آشنا کرد.
دکتر بیگدلی با اشاره به نقش و اهمیت نشریات دانشجویی در آگاهی بخشی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه دانشگاهی تصریح کرد :
وی با بیان اینکه در عصری که در آن رسانه هاي گروهي جزء جدايي ناپذير زندگي ما هستند برپایی جشنواره سراسری نشریات دانشجویی طی سه ساله اخیر و با اجرای مصوبه 540 شورای عالی انقلاب فرهنگی بستر مناسبی را برای فعالیت دانشجویان اهل قلم فراهم کرده است اظهار کرد :
این اقدام با حمایت مسئولان ارشد دانشگاه و حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی موجب تقویت حس مشارکت و مسئولیت پذیری دانشجویان و کاهش فضای بی تفاوتی در دانشگاه است .
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دارای 16نشریه دانشجویی به اسامی :
عرش،آرمان دانشجو،ضربان،طوبی،ارغوان،جستجوی سلامت،زیست شناسی حیات سبز،سبا،ترنج،باز باران،آوای دوست،نسخه آزاد،طنزیم،حکیم،ماهور و ترنج پلاس می باشد.
شمسی بدوی کارشناس امور فرهنگی با اشاره به درخشش دانشجویان رشته پزشکی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دراولین و دومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی گفت :مهلت ثبت نام دانشجویان درسومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تا 30 اردیبهشت 97 ادامه دارد .

در کارگاه آموزشی آشنائی با قانون مطبوعات مطرح شد: