دکتر شبنم موثقی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از انجام معاینات پزشکی دانش آموزان دبستان پسرانه سما 2 توسط دانشجویان علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در هفته سلامت خبر داد.
      همزمان با هفته سلامت؛
ارائه خدمات سلامت رایگان به دانش آموزان سما توسط دانشجویان علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران؛ همزمان با هفته سلامت، دکتر شبنم موثقی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از ارائه خدمات سلامت رایگان به دانش آموزان دبستان پسرانه سما 2 خبر داد.
وی افزود: «نظر به اینکه مدارس سما زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی می باشد، همزمان با هفته سلامت تعدادی از انترنها (کارورزان) زیر نظر یک تن از دستیاران داخلی این دانشگاه جهت انجام معاینات رایگان پزشکی با هدف تبلیغ و نشر شعار هفته سلامت به این مدرسه اعزام شدند.»
موثقی تصریح کرد: « هرسال موضوعی خاص که اولویت بهداشت عمومی را نشان می دهد، انتخاب میشود و موضوع امسال، "پوشش همگانی سلامت"، با شعار "سلامت برای همه" انتخاب شده است. »
وی در پایان گفت: «پوشش همگانی سلامت به این معنی است که همه افراد جامعه، خدمات مورد نیاز سلامت را بی هیچ فشار مالی دریافت کنند. این روز فرصتی برای همه افراد در تمام جامعه فراهم می کند تا در فعالیت هایی که باعث ارتقا سلامت می شود مشارکت کنند.»

همزمان با هفته سلامت؛