ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در پیامی، درگذشت دکتر فرهاد سرابندی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و معاون درمان بیمارستان امیرالمومنین (ع) را تسلیت گفت.

متن پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به شرح زیر است:
انالله و اناالیه راجعون
درگذشت شادروان دکتر فرهاد سرابندی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و معاون درمان بیمارستان امیرالمومنین (ع)، انسانی که عمر گرانمایه خود را وقف دانشگاه و علم نمود، موجب تأسف و تأثر است.
اینجانب مصیبت وارده را به خانواده گرامی ایشان، استادان، همکاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و بیمارستان امیرالمومنین (ع) تسلیت عرض می‌کنم و رحمت واسعه الهی و علو درجات را برای ایشان از خداوند منان مسألت می‌نمایم.
دکتر سید علی ابطحی

ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در پیامی، درگذشت دکتر فرهاد سرابندی را تسلیت گفت. نسخه قابل چاپ